Σοκαριστικό ντοκουμέντο της Le Monde - Πανικός, τραυματίες και άνθρωποι κρεμασμένοι από τα παράθυρα στο Bataclan (video)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 11:45

Σοκαριστικό ντοκουμέντο της Le Monde - Πανικός, τραυματίες και άνθρωποι κρεμασμένοι από τα παράθυρα στο Bataclan (video)

Γάλλος δημοσιογράφος κατέγραψε σκληρές εικόνες από το παράθυρό του πριν τραυματιστεί.

 

Video από τη στιγμή της επίθεσης στο Bataclan ανέβασε πριν από λίγο στο σάιτ της η εφημερίδα Le Monde. Η επίθεση που διήρκησε περίπου 2 ώρες έγινε την ώρα της συναυλίας ροκ συγκροτήματος προκαλώντας πανικό.

Ο Daniel Psenny δημοσιογράφος της Le Monde που ζει πίσω από το Bataclan πληγώθηκε καθώς προσπάθησε να βοηθήσει τους τραυματίες που έβγαιναν από την αίθουσα συναυλιών. Μια σφαίρα, τον τραυμάτισε στο χέρι την ώρα που άφησε το διαμέρισμά του και κατέβηκε να βοηθήσει στο δρομάκι όπου διαδραματίζονταν η τραγωδία.

Οι σοκαριστικές σκηνές που κατέγραψε πριν κατέβει για να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του δείχνουν την απόλυτη φρίκη και τον τρόμο στο Bataclan. Άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι στο δρομάκι πίσω από το θέατρο και κάποιοι σέρνουν τους σοβαρά τραυματισμένους στο δρόμο προσπαθώντας να τους απομακρύνουν, Μια γυναίκα κρέμεται από το παράθυρο προσπαθώντας και αυτή να ξεφύγει. Μιλώντας για τις σκηνές που είδε και κατέγραψε ανέφερε πως οι εικόνες του θύμιζαν την 11η Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.

"Άκουσα ένα θόρυβο σαν κροτίδες, και στην αρχή ήμουν πεπεισμένος ότι ήταν από την ταινία που έβλεπα" αναφέρει και στη συνέχεια περιγράφει τις εικόνες τρόμου που είδε από το παράθυρό του και το πώς τελικά αποφάσισε να κατέβει για να βοηθήσει όπως μπορεί.

Δείτε παρακάτω το video :

lifo.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250