Στην Κεφαλονιά εμφανίστηκε ο δικηγόρος που ήταν «εξαφανισμένος» επί ένα μήνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 10:43

Στην Κεφαλονιά εμφανίστηκε ο δικηγόρος που ήταν «εξαφανισμένος» επί ένα μήνα

Τέλος πήρε η αγωνία της οικογένειας του 33χρονου δικηγόρου Γιάννη Αγαπάκη από την Κρήτη ο οποίος εξαφανίστηκε πριν 23 ημέρες.

 

Σύμφωνα με το cretalive ο νεαρός δικηγόρος βρίσκεται στην Κεφαλονιά. Από εκεί επικοινώνησε με την οικογένειά του τους οποίους διαβεβαίωσε ότι είναι καλά στην υγεία του και ότι δεν πρέπει να ανησυχούν.

Ο Γιάννης Αγαπάκης, επικοινώνησε, όπως λένε οι πληροφορίες αρχικά με τον θείο του και στη συνέχεια με την ίδια την μητέρα του, η οποία ξέσπασε σε λυγμούς χαράς. Μάλιστα αύριο Πέμπτη, αναμένεται να μεταβεί στο νησί του Ιονίου προκειμένου να συναντήσει το γιο της και «να τον αγκαλιάσει σφιχτά», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Αγαπάκη δεν παραλείπει να εκφράσει  τις ευχαριστίες της για όσους έσπευσαν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Γιάννη, ενώ ειδική αναφορά κάνει - μιλώντας στο cretalive - στον επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη, ο οποίος - όπως αναφέρει- επικοινώνησε ο ίδιος μαζί της το βράδυ της Τετάρτης και τη διαβεβαίωσε ότι δεν πρέπει να ανησυχεί και σήμερα θα είχε νέα από το παιδί της