Συντριβή Airbus: Τα πρόσωπα πίσω από την τραγωδία του Σινά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 20:25

Συντριβή Airbus: Τα πρόσωπα πίσω από την τραγωδία του Σινά

Ένα κοριτσάκι 10 μηνών είναι το μικρότερο από τα θύματα της νέας αεροπορικής τραγωδίας που συγκλονίζει την Υφήλιο. Είναι ένα από τα 17 παιδιά που μαζί με άλλους 207 ανθρώπους πέθαναν όταν ο Airbus της ρωσικής εταιρίας Kogalymavia συνετρίβη στο βόρειο Σινά στην Αίγυπτο λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του.

Η φωτογραφία της μικρής με τα χεράκια της στο τζάμι του αεροδρομίου λίγο πριν μπει στο μοιραίο αεροπλάνο μαζί με τους γονείς της κάνει το γύρο του κόσμου. Μαζί της και οι φωτογραφίες μερικών από τα θύματα της νέας πολύνεκρης τραγωδίας, την οποία επιχειρούν να "καρπωθούν" οι τζιχαντιστές του Σινά, μια οργάνωση παρακλάδι του Ισλαμικού Κράτους που τρομοκρατεί τη Συρία.

Το Airbus Α-321 απογειώθηκε από το Σαρμ ελ Σέιχ με προορισμό την Αγία Πετρούπολη. Επιβάτες του ήταν όλοι Ρώσοι, κυρίως οικογένειες, που είχαν εκμεταλλευτεί τις ολιγοήμερες διακοπές για να περάσουν λίγο χρόνο στο τουριστικό θέρετρο στην Ερυθρά Θάλασσα. Ανάμεσα στους νεκρούς και ένα νιόπαντρο ζευγάρι. Ο μήνας του μέλιτος ήταν το πρώτο και το τελευταίο ταξίδι της κοινής τους ζωής.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 63 άνδρες και 138 γυναίκες. Οι ηλικίες των θυμάτων κυμαίνονται από 10 μηνών έως 77 ετών. Η Daily Mail φέρνει στο φως φωτογραφίες μερικών από τους επιβάτες του μοιραίου αεροπλάνου, αθώους ανθρώπους που χάθηκαν χωρίς να μπορέσουν να αποχαιρετίσουν τους δικούς τους ανθρώπους. Εκείνους που τους περίμεναν γεμάτοι αγωνία στο αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης...

Η Olga Sheina

Η Yulia Buleyeva

Η μικρή Alena Moiseeva, ένα από 17 παιδιά που χάθηκαν στο Σινά

Ο Yury Shein και η κορούλα του Anastasia τη στιγμή που επιβιβάζονται στο μοιραίο Airbus

Ο μικρός Anton Bogdanov

Η Valeria Bogdanova

Η Anastasia Bogdanova

Η 39χρονη Elena Moiseeva

Ο 33χρονος Denis Glidyaev

Η 42χρονη Yulia Gerasina

Πηγή: Daily Mail

newsit.gr




00 inkefalonia general ad 300X250