ΗΠΑ: Εκτέλεσε μια δημοσιογράφο και έναν εικονολήπτη σε ζωντανή μετάδοση! ΒΙΝΤΕΟ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 18:01

ΗΠΑ: Εκτέλεσε μια δημοσιογράφο και έναν εικονολήπτη σε ζωντανή μετάδοση! ΒΙΝΤΕΟ

  Μια δημοσιογράφος και ένας εικονολήπτης έπεσαν νεκροί στη Βιρτζίνια από πυρά που δέχθηκαν σήμερα, την ώρα που έπαιρναν συνέντευξη η οποία μεταδιδόταν απευθείας από το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο εργάζονταν.


Σύμφωνα με τις εικόνες που μαγνητοσκοπήθηκαν από τον εικονολήπτη του WDBJ7 πριν πέσει νεκρός, αρχικά ακούγονται πυροβολισμοί, η κάμερα πέφτει στο έδαφος και μαγνητοσκοπεί τα πόδια αυτού που πυροβολεί, ο οποίος σκοτώνει τη δημοσιογράφο από την οποία ακούστηκαν μόνο κραυγές.
Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

https://youtu.be/JcXpg4a04n4

Ο γενικός διευθυντής του WDBJ7 Τζέφρι Μαρκς ανακοίνωσε τα ονόματα των θυμάτων: πρόκειται για τη ρεπόρτερ 'Αλισον Πάρκερ και τον εικονολήπτη 'Ανταμ Γουάρντ.
"Διαπιστώσαμε με τη βοήθεια της αστυνομίας και δικών μας εργαζομένων ότι η 'Αλισον και ο 'Ανταμ πέθαναν σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 06.45' (τοπική ώρα) όταν ακούστηκαν πυρά", δήλωσε ο Τζέφρι Μαρκς στο CNN.
"Δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα, δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο ύποπτος ή ο δολοφόνος", πρόσθεσε αναφέροντας ότι νωρίτερα είχε συνομιλήσει με την αστυνομία της κομητείας Φράνκλιν.
Η 'Αλισον Πάρκερ είχε αποφασίσει να γιορτάσει την τελευταία ημέρα της πρωινής αυτής εκπομπής, σύμφωνα με τον εργοδότη της. "Η 'Αλισον είχε φέρει μπαλόνια. Ήταν η τελευταία της πρωινή εκπομπή και το γιορτάζαμε", σύμφωνα με τον εργοδότη της.


Οι αρχές λένε ότι έχουν την πινακίδα του αυτοκινήτου του δράστη και ξέρουν το όνομά του! Ο άτυχος εικονολήπτης πριν αφήσει την τελευταία του πνοή κατάφερε να αποτυπώσει την εικόνα του δράστη!

Η μετάδοση διακόπηκε και όταν επέστρεψε στο στούντιο η παρουσιάστρια σε κατάσταση σοκ δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.
Ο ένοπλος πυροβόλησε 6 ή επτά φορές σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του WDBJ.
Η άτυχη κοπέλα επρόκειτο να παντρευτεί. 

Το τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο εργάζονταν η δημοσιογράφος και ο εικονολήπτης έχει συνεχή ροή ενημέρωσης.

newsit




00 inkefalonia general ad 300X250