Θρίλερ στη Σαμοθράκη - Ένας τραυματίας και ένας αγνοούμενος από ανατροπή σκάφους

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012 01:14

Θρίλερ στη Σαμοθράκη - Ένας τραυματίας και ένας αγνοούμενος από ανατροπή σκάφους

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του λιμενικού για τον εντοπισμό του αγνοούμενου. Φουσκωτό σκάφος με δύο επιβαίνοντες, ανετράπη κοντά στη βραχονησίδα Ζουράφα, στη θαλάσσια περιοχή της Σαμοθράκης, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί σοβαρά και ο άλλος να αγνοείται.

Στην περιοχή βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες από πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος για τον εντοπισμό του αγνοούμενου, ενώ ο τραυματίας περισυνελέγη με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο πόδι, και μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Σαμοθράκης.

Στη συνέχεια ο 49χρονος άνδρας μεταφέρθηκε με στρατιωτικό ελικόπτερο, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Όπως είπε ο διοικητής του νοσοκομείου Νίκος Ραπτόπουλος, ο 49χρονος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου δύτη συνεχίζονται στην περιοχή από σκάφη του λιμενικού, ενώ νωρίτερα συνέδραμε και ένα ελικόπτερο Super Puma.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αιτία πρόκλησης του ατυχήματος.

Σύμφωνα με μαρτυρία δύο ατόμων, που επέβαιναν σε άλλο σκάφος και ψάρευαν στην περιοχή, τα δύο άτομα προσπαθούσαν να θέσουν επί ώρα σε λειτουργία τη μηχανή του φουσκωτού σκάφους. Κάποια στιγμή, όταν η μηχανή τέθηκε σε λειτουργία, το σκάφος ξεκίνησε απότομα και κατά την πορεία του αναποδογύρισε.

Πηγή: newsit.gr




00 inkefalonia general ad 300X250