ΟΑΕΔ: Από 7 Αυγούστου οι ενστάσεις για την Κοινωφελή Εργασία 2015

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 14:10

ΟΑΕΔ: Από 7 Αυγούστου οι ενστάσεις για την Κοινωφελή Εργασία 2015

Στην ιστοσελίδα του του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες όσων ανέργων επιλέχθηκαν, αλλά και εκείνων που αποκλείστηκαν από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την κάλυψη 2.417 θέσεων πεντάμηνης απασχόλησης στα υπουργεία Πολιτισμού και Τουρισμού.

Συνολικά αποκλείστηκαν 3.401 άτομα γεγονός που δείχνει ότι ανήλθαν στις 5.818 οι υποβληθείσες αιτήσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, δηλαδή υπερδιπλάσιες από τις θέσεις που καλύφθηκαν.

Διαδικασία Υποβολής

Η διαδικασία υποβολής ενστάσεων, ξεκινάει αύριο Παρασκευή, 7 Αυγούστου, στις 8 το πρωί και ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τρίτη 11 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο και μόνο από χρήστες που είναι πιστοποιημένοι στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Οργανισμού με τη χρήση κωδικών πρόσβασης (Όνομα Χρήστη και Συνθηματικό).

Θα ακολουθήσει εξέταση όλων των ενστάσεων που θα υποβληθούν από ειδική επιτροπή του ΟΑΕΔ για να προκύψουν στη συνέχεια οι οριστικοί πίνακες των επιτυχόντων του εν λόγω προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Πηγή: neolaia.gr