Βρήκαν κι άλλο τμήμα από αεροπλάνο -Μία πόρτα που θεωρείται ότι ανήκε στο μοιραίο Boeing

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Αυγούστου 2015 13:07

Βρήκαν κι άλλο τμήμα από αεροπλάνο -Μία πόρτα που θεωρείται ότι ανήκε στο μοιραίο Boeing

Συνεχίζονται τα σημαντικά ευρήματα στην προσπάθεια εξιχνίασης του μυστηρίου με την εξαφάνιση του μοιραίου Boeing της Malaysia Airlines.

 

Επειτα από το τμήμα φτερού, το οποίο επιβεβαιώθηκε ότι ανήκε σε Boeing 777 και βρίσκεται ήδη σε εργαστήριο στην Τουλούζη, τα διεθνή ΜΜΕ μετέδωσαν ότι στη Ρεϊνιόν βρέθηκε και μία πόρτα αεροπλάνου.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πόρτα υπάρχει μαλαισιανή και κινέζικη επιγραφή. Μετά από την επιβεβαίωση από τις αρχές της Μαλαισίας ότι πράγματι το πρώτο τμήμα ανήκε στον ίδιο τύπο αεροσκάφους με εκείνο που χάθηκε, θεωρείται πλέον σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για τα πρώτα ευρήματα που σχετίζονται με τη μοιραία πτήση MH370.

Η πόρτα βρέθηκε πιο κοντά στο αεροδρόμιο σε σύγκριση με το τμήμα του φτερού, το οποίο είχε εντοπιστεί στην παραλία, σύμφωνα με το Sky News. Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες είχε εντοπιστεί επίσης μία βαλίτσα, ενώ δύο κάτοικοι του νησιού ανέφεραν ότι το Μάιο είχαν δει βαλίτσες και μία θέση αεροπλάνου, αλλά δεν συνέδεσαν τα ευρήματα με την εξαφάνιση του αεροπλάνου. «Τα έκαψα», είπε ο Νικολά Φερέ στη Sunday Telegraph, που δουλειά του είναι να βρίσκει και να καίει σκουπίδια. Αναφερόταν σε ένα μπλε κάθισμα και μερικές βαλίτσες.

iefimerida.gr



00 inkefalonia general ad 300X250