Για πρώτη φορά, μετά από 26 χρόνια λειτουργίας, ο ΑΝΤ1 δεν μεταδίδει δελτία ειδήσεων

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 02 Αυγούστου 2015 00:48

Για πρώτη φορά, μετά από 26 χρόνια λειτουργίας, ο ΑΝΤ1 δεν μεταδίδει δελτία ειδήσεων

Για πρώτη φορά, μετά από 26 χρόνια λειτουργίας, ο ΑΝΤ1 δεν μεταδίδει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα δελτία ειδήσεων. Και θα ακολουθήσουν κι άλλες...



Το κλίμα στο κανάλι των Σπάτων είναι βαρύ. Σήμερα κανείς εργαζόμενος τεχνικός δεν πήγε στη δουλειά του. Κι ούτε ένας δημοσιογράφος δεν έπιασε πληκτρολόγιο ή στυλό να γράψει, ως συμπαράσταση στους 24 συναδέλφους τους τεχνικούς, που απολύθηκαν την Παρασκευή.

Όσοι πήγαν στις εγκαταστάσεις του σταθμού, για να διασφαλίσουν ότι δε θα υπάρξει απεργοσπαστική κίνηση, αντίκρισε βουβά πρόσωπα. Οι εργαζόμενοι νοιώθουν ακρωτηριασμένοι. Δεν έφυγαν απλοί τεχνικοί αλλά ξηλώθηκε όλη η αιχμή του δόρατος του δελτίου ειδήσεων. Όλοι εκείνοι, που έβγαζαν πάντα τις εντυπωσιακές εικόνες από τα πιο "σκληρά" σημεία της Ελλάδας και όλου του κόσμου, στη μάχη της ενημέρωσης. Ανάμεσά τους και το ζευγάρι των τεχνικών που κινδύνεψε όταν οι κουκουλοφόροι, στα πρόσφατα επεισόδια στο Σύνταγμα, στις 15 Ιουλίου (μόλις δύο εβδομάδες πριν) πέταξαν βόμβες μολότοφ κι έκαψαν το βαν εξωτερικών μεταδόσεων του σταθμού.

Έφυγε το "ζευγάρι" που πριν από χρόνια τούς κύκλωσε η πυρκαγιά στις μεγάλες φωτιές της Ηλείας και παρά το γεγονός ότι κινδύνευαν, δε σταμάτησαν στιγμή να μεταδίδουν ζωντανά τον πύρινο εφιάλτη, μέχρι που τους πήρε ελικόπτερο του Στρατού.

Οι τηλεθεατές που κάθισαν στις 8 το βράδυ της Παρασκευής να δουν το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είδαν στις οθόνες του ένα ακόμα επεισόδιο από τη σειρά "Συμμαθητές" σε επανάληψη. Η τηλεθέαση του καναλιού στο διάστημα 20:00 - 21:00, ξεκίνησε από 13,5% και έπεσε μέχρι το 8,2%

Αυτοί είναι οι τεχνικοί που απολύθηκαν από τον ΑΝΤ1

Είναι οι εργαζόμενοι στα συνεργεία εξωτερικών μεταδόσεων:

Οπερατέρ:

Βασιλειάδης Μιχάλης
Βλαχάκης Νίκος
Σκαρής Τάσος
Ρόζος Βασίλης
Γρούμπας Δημήτρης (και εκπρόσωπος εργαζομένων στην ΕΤΙΤΑ)
Γρυλής Γιώργος
Βεντούρης Δημήτρης
Μπακούλας Δημήτρης

Ηχολήπτες:

Βογιατζόγλου Κώστας
Γλαμπεδάκης Δημήτρης
Γούλας Κώστας
Κόττος Γιώργος
Τσίμας Απόστολος
Φίλλιπας Παναγιώτης
Χατζηδαμιανός Παναγιώτης
Χριστοδούλου Γιώργος

Μοντέρ:

Δανιήλ Βαγγέλης
Κάγκας Σπύρος.

Πηγή: planet-greece.blogspot.com
Στεργίου Νίκος

 



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ