Τραγωδία: Άνδρας κάηκε ζωνταντός στη μεγάλη φωτιά στον Υμηττό - Το απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε στο δάσος του Καρέα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 21:11

Τραγωδία: Άνδρας κάηκε ζωνταντός στη μεγάλη φωτιά στον Υμηττό - Το απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε στο δάσος του Καρέα

Άνδρας, αγνώστων στοιχείων, βρέθηκε απανθρακωμένος , με εγκαύματα σε όλο το σώμα, στη περιοχή μεταξύ Βύρωνα και Ηλιούπολης, κοντά στο Μνημείο των Πυροσβεστών που είχαν χάσει τη ζωή τους το 2000, στη μεγάλη φωτιά του Βύρωνα.  Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ παραμένει άγνωστο αν ο άτυχος άνδρας είναι ο αστυνομικός που αγνοείται από χθες το πρωί. 


Το πτώμα εντόπισαν εθελοντές διασώστες που μαζί με κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, έκαναν ολονύχτιες έρευνες για τον αστυνομικό που αγνοείται. Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής στο Twitter:

Από χθες δύο ομάδες της ΕΜΑΚ "σαρώνουν" τον Υμηττό και αναζητούν έναν άνδρα από την Ηλιούπολη που αγνοείται από το πρωί της Παρασκευής, λίγο πριν ξεσπάσει η μεγάλη φωτιά που έκαψε τουλάχιστον τέσσερα σπίτια και ένα μαγαζί. 

Ο άνδρας, ηλικίας πάνω από 48 ετών πήγαινε καθημερινά τα πρωινά βόλτα στο βουνό, πάνω από το γήπεδο της Ηλιούπολης, όπως είπε η σύζυγός του, όταν τηλεφώνησε στην αστυνομία για να ενημερώσει πως ο άνδρας της δεν είχε επιστρέψει σπίτι. 

Την ώρα που η γυναίκα τηλεφώνησε στην αστυνομία, η φωτιά στον Υμηττό ήταν σε πλήρη εξέλιξη.  Σήμερα, δυο ομάδες της ΕΜΑΚ αποτελούμενες από πέντε άνδρες η κάθε μία, "χτενίζουν" την περιοχή του Υμηττού πάνω από την Ηλιούπολη για να βρουν τον αγνοούμενο άνδρα. 

Πριν λίγη ώρα άντρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν το πτώμα ενός άνδρα και αυτήν τη στιγμή μεταβαίνει στο σημείο  η σύζυγος του αστυνομικού, προκειμένου να διαπιστώσει αν πρόκειται για τον άντρας της. 

 

Είχε αναρρωτική άδεια


Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αγνοούμενος άνδρας είναι εν ενεργεία αστυνομικός, ο οποίος αυτή την περίοδο είχε αναρρωτική άδεια εξ αιτίας προβλήματος στη μέση. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που είχε ανέβει στον Υμηττό, αφού ο γιατρός του είχε συστήσει να περπατά για να υποχωρήσει ο πόνος.

Πηγή: newsit.gr




00 inkefalonia general ad 300X250