Νεκρός πυροσβέστης στον Ασπρόπυργο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 21:46

Νεκρός πυροσβέστης στον Ασπρόπυργο

Τη μάχη με τις φλόγες έχασε ένας πυροσβέστης στην πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Ασπρόπυργο. Πρόκειται για τον 28χρονο οδηγό του περιφερειάρχη Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος συντόνιζε την επιχείρηση κατάσβεσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ανεύρισμα.

Η φωτιά, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ξεκίνησε από την περιοχή Μελίσσια, πάνω από την Αττική Οδό, αλλά σχεδόν ταυτόχρονα εμφανίστηκαν πολλές διαφορετικές εστίες στην ευρύτερη περιοχή.

Νωρίτερα, είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά σε παρακείμενο καταυλισμό τσιγγάνων, η οποία σβήστηκε άμεσα από τους πυροσβέστες. Ωστόσο, αμέσως μετά, περί τις 2 μετά το μεσημέρι ξέσπασε η πυρκαγιά στα Μελίσσια και διαδοχικά σε άλλες εστίες περιφερειακά.

Οι φλόγες απείλησαν αποθήκες, σπίτια, εργοστάσια και πέρασαν μέσα από αυλές πάνω από το Θριάσιο Νοσοκομείο.

Στην περιοχή επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 80 πυροσβέστες με 40 οχήματα, 77 άτομα πεζοπόρο τμήμα και τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα, ενώ έως και πριν από λίγη ώρα τα αεροπλάνα ήταν οκτώ.

Πηγή: 24h.gr




00 inkefalonia general ad 300X250