Πρωτοφανής επίθεση και απειλές στον Αρκά για σκίτσο-σχόλιο για την κυβέρνηση. Τον κατηγορούν πως χρηματίζεται!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 10:03

Πρωτοφανής επίθεση και απειλές στον Αρκά για σκίτσο-σχόλιο για την κυβέρνηση. Τον κατηγορούν πως χρηματίζεται!

Κάποια από τα σκίτσα που δημιούργησε ο περίφημος ΑΡΚΑΣ και ανέβηκαν στην επίσημη σελιδα του στο  facebook, προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων και απειλών από όσους θεώρησαν ότι ... πολεμάει την κυβέρνηση.

 

Στο επίμαχο σκίτσο εμφανίζεται ένας άντρας που λέει «Εχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση πατάνε γερά στον αέρα».


Οι αντιδράσεις και οι απειλές ήταν τόσο έντονες που η επίσημη σελίδα του στο facebook διέκοψε εδώ και λίγες ώρες -και μέχρι νεωτέρας- κάθε ανάρτηση. Γράφει χαρακτηριστικά «Με εντολή του Αρκα η σελίδα αναστέλλει τις αναρτήσεις μέχρι νεοτέρας. Ο διαχειριστής.» Σε άλλη ανάρτηση ο διαχειριστής έκανε λόγο για πολιτική βαρβαρότητα.


Πλήθος χρηστών των social media εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον ΑΡΚΑ, και απορούν «Ενόχλησαν τα σκίτσα τους πιστούς του Μωάμεθ;». Εκατοντάδες άτομα κάνουν λόγο για λογοκρισία. Ακολουθούν ενδεικτικές αντιδράσεις:

  • Το κλείσιμο της σελίδας του Αρκά εξαιτίας της βαρβαρότητας των αριστερων ειναι μια ήττα της δημοκρατίας. Κακώς. Δεν κανουμε χατίρια σε ζώα
  • Επιθέσεις με ηλεκτρονικά γκαζάκια τvn υπερασπιστών της ελευθερίας του λόγου/σκίτσου , έκλεισαν τ σελίδα του ΑΡΚΑ σ fb! Νίκησε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:-((
  • Γνώριμοι κομισάριοι την έπεσαν στον Αρκά για αντιπολιτευτικά του σκίτσα κατηγορώντας τον οτι τα παιρνει απο "ξένα κέντρα".
  • Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λογοκρίνει και τον ΑΡΚΑ. Ποιος θα είναι ο επόμενος?
  • Τον Αρκά ρε τρόμπες? Να διαλυθουμε ρε φασιστοαμοιβαδες μπας και καθαρίσουμε από σας
  • ΑΡΚΑ γερμανοτσολιά δεν θα περάσει ο φασισμός. Η ιντερνετική ομάδα του Σύριζα ξέρει που μένεις...

iefimerida.gr