Πανελλήνιες 2015: Όλα τα θέματα και οι απαντήσεις σε Φυσική, Μαθηματικά, Βιολογία, Ιστορία και Στοιχεία Στατιστικής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 11:02

Πανελλήνιες 2015: Όλα τα θέματα και οι απαντήσεις σε Φυσική, Μαθηματικά, Βιολογία, Ιστορία και Στοιχεία Στατιστικής

- Το Newsit σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Πουκαμισάς σας μεταδίδουν καθημερινά τα θέματα και τις προτεινόμενες λύσεις σε αυτά στις Πανελλήνιες Εξετάσεις - Σήμερα οι μαθητές διαγωνίζονταν στα μαθήματα της Φυσικής, της Βιολογίας, των Μαθηματικών της Ιστορίας και των Στοιχείων Στατιστικής

Σε τέσσερα μαθήματα εξετάζονται σήμερα οι μαθητές: Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία (Γενικής Παιδείας).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Σημειώνεται ότι οι μαθητές πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο του εξεταζόμενου, την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο, δυο στυλό διαρκείας (μπλε ή μαύρο), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα, μολύβι, γομολάστιχα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό.Στα εξεταστικά κέντρα θα υπάρχουν ειδικά μηχανήματα-«κόφτες» για τα κινητά. Αν εντοπιστεί μαθητής με κινητό τηλέφωνο, ακόμη και απενεργοποιημένο, το πιθανότερο είναι να μηδενιστεί το γραπτό του. Να σημειωθεί ότι δεν επιτρέπεται η χρήση υπολογιστικών μηχανών και διορθωτικού (blanco).Ως ώρα έναρξης εξέτασης για τις Πανελλήνιες 2015 ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Ετσι την Τρίτη θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες 2015 σε μαθήματα Γενικής Παιδείας που είναι καθοριστικά για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευσηΗ διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από τα μαθήματα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο και Γραφιστικές Εφαρμογές, για τα οποία η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Πηγή: newsit.gr