Πακέτο-βόμβα σε γνωστό και κοσμικό επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 19:33

Πακέτο-βόμβα σε γνωστό και κοσμικό επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη

Πρόκειται για τον Αθηναγόρα Ανδριαδάκη της γνωστής οικογενείας που έχει το Marmin Bay στην Ελούντα- "Από έναν παλιό σου φίλο" έγραφε το "μήνυμα" των δραστών- Άγνωστοι τοποθέτησαν χειροβομβίδα μέσα σε γλάστρα- Σοβαρά τραυματισμένος ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο- Εχει τραύματα στην κοιλιά και στη μέση- Η έκρηξη έγινε κοντά στο σπίτι του Πάνου Καμμένου - Τι έγραψε στο twitter τουΓια μαφιόζικο "χτύπημα" κάνει λόγο η αστυνομία που σύμφωνα με πληροφορίες ανακάλυψε στον τόπο της έκρηξης ίχνη χειροβομβίδας.

 

Λίγο μετά τις 10 το πρωί οι περίοικοι άκουσαν μια δυνατή έκρηξη. Ήταν η στιγμή που ο επιχειρηματίας άνοιγε το δέμα, μια παγιδευμένη με χειροβομβίδα γλάστρα που συνοδευόταν από ένα σημείωμα που έγραφε "από έναν παλιό σου φίλο".

Ο 40χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων δεν υποψιάστηκε φαίνεται το παραμικρό. Μετακίνησε τη γλάστρα, απασφαλίζοντας τη χειροβομβίδα η οποία ουσιαστικά εξερράγη στα χέρια του τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά.

Οι γείτονες ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία και ασθενοφόρο που μετέφερε τον 40χρονο επιχειρηματία, γνωστό στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, και τον μετέφερε βαριά τραυματισμένο στο Ασκληπιείο της Βούλας. Απο εκεί ο τραυματίας διεκομίσθη στον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση καθώς έχει τραύματα στην κοιλιά και στη μέση.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Κώστα Σταμπούλη στο Newsit, του ανθρώπου που μένει στο διαμέρισμα που βρίσκεται στον επάνω όροφο της μεζονέτας που έγινε η έκρηξη. Οπως δήλωσε "ακουσα τον θόρυβο, κατέβηκα αμέσως κάτω και είδα τον άνθρωπο πεσμένο κάτω μέσα στα αίματα. Φώναζε βοήθεια. Ειδοποίησα την αστυνομία και πήγα κοντά του. Του έδωσα λίγο νερό και έμεινα μαζί του μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit ο επιχειρηματίας οπως δήλωσε ο ίδιος στους αστυνομικούς παρέλαβε το δέμα-βόμβα από έναν άνδρα ηλικίας 55 με 50 ετών.

Οι αστυνομικοί ερευνούν κατά πόσο ο άνδρας είναι και ο δράστης ή αν οι δράστες επέλεξαν να στείλουν το δέμα-βόμβα με "κούριερ".

Το "χτύπημα" σύμφωνα με τους αστυνομικούς έχει "ποινικό" και όχι "τρομοκρατικό" άρωμα, ωστόσο πρόκειται για ένα "χτύπημα" με περίτεχνη κατασκευή.

Ο επιχειρηματίας που τραυματίστηκε είναι ο Αθηναγόρας Ανδριαδάκης, ένας από τους 4 γιους του Μηνά Ανδριαδάκη που έχουν το ξενοδοχείο Μarmin Bay στην Ελούντα όπως επιβεβαίωσε στο Newsit o πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Λασιθίου, Μανώλης Βαρκαράκης. Το σπίτι στη Βουλιαγμένη που έγινε η έκρηξη είναι στο όνομα του αδελφού του Νίκου Ανδριαδάκη.

Στην ίδια γειτονιά μένει και ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος είναι καλά όπως έγραψε στο twitter του.




00 inkefalonia general ad 300X250