Μάνα κυνηγούσε γυμνή το παιδί της, για να το φάει! Τρόμος με το νέο ναρκωτικό στην Αμερική

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 10:12

Μάνα κυνηγούσε γυμνή το παιδί της, για να το φάει! Τρόμος με το νέο ναρκωτικό στην Αμερική

Φρίκη προκαλεί το νέο περιστατικό απίστευτης βιαιότητας στην Αμερική, που θέλει μια μητέρα να προσπάθησε να φάει τον 3χρονο γιο της, την ώρα που βρισκόταν υπό την επήρεια του νέου φονικού ναρκωτικού. Μετά τον κανίβαλο του Μαϊάμι που έφαγε το πρόσωπο ενός άντρα, ένα νέο περιστατικό έρχεται να σοκάρει την κοινή γνώμη.

 
Η 35χρονη Pamela McCarthy από τη Νέα Υόρκη είχε κάνει χρήση του φθηνού ναρκωτικού, που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες εβδομάδες και θεωρείται “υπεύθυνο” για τρομερά εγκλήματα και ανθρωποφαγία. Το συγκεκριμένο ναρκωτικό δίνει την ψευδαίσθηση στο άτομα ότι φλέγεται, ενώ κάνει το χρήστη ιδιαίτερα βίαιο.
 
Το bath salts (άλατα μπάνιου), όπως ονομάζεται είναι ιδιαίτερα βαρύ ναρκωτικό και οι γιατροί των έκτακτων περιστατικών αναφέρουν πως τώρα τελευταία έχουν δει πολλά κρούσματα κι επιθέσεις εξαιτίας αυτού του ναρκωτικού που έχει αρχίσει και διαδίδεται όσο και το LSD.
 
Όταν οι άνθρωποι παίρνουν αυτό το ναρκωτικό, ανεβαίνει τόσο πολύ η θερμοκρσία τους που θέλουν να βγάζουν τα ρούχα τους και γίνονται τόσο επιθετικοί που είναι σε κατάσταση ανεξέλεγχτη. Επίσης γίνονται και πολύ δυνατοί. Είναι γνωστό ότι το σαγόνι τους, γίνεται το όπλο της επίθεσης τους, δήλωσε ένας γιατρός.
 
Έτσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση η 35χρονη,αφού έκανε τη χρήση της έβγαλε όλα της τα ρούχα ενώ προσπάθησε να γδύσει και το 3χρονο αγοράκι της. Στην αρχή χτυπούσε τον τρίχρονο με γροθιές και προσπάθησε στη συνέχεια να το στραγγαλίσει. Εκείνη τη στιγμή άρχισαν να την κυνηγούν τα σκυλιά της γειτόνισσας και έτσι το παιδάκι της έτρεξε προς τον πατέρα του που βγήκε στο δρόμο για να δει τι συμβαίνει.
 
Ένας γείτονας, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού τράβηξε και τη φωτογραφία που δείχνει τη γυμνή γυναίκα να κατευθύνεται προς το παιδί που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην αγκαλιά του μπαμπά του.
 
Ενώ, έτρεχε κρατούσε από το λαιμό έναν από τους σκύλους. Σε κάποια στιγμή έπεσε στο έδαφος και στραγγάλισε με τα πόδια της το σκύλο.

 
Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των γειτόνων – αυτόπτων μαρτύρων που ήταν σίγουροι ότι ο κύριος στόχος ήταν το παιδί της. Μάλιστα σε μία από τις περιγραφές των κυρίων μαρτύρων ειπώθηκε ότι χρησιμοποίησαν όπλα Taser για να την ακινητοποιήσουν αφού δεν μπορούσαν να την κάνουν καλά. Η 35χρονη Αμερικανίδα λίγη ώρα αργότερα έπαθε ανακοπή καρδιάς από το σοκ.

 
Πηγή:www.Tlife.gr



00 inkefalonia general ad 300X250