Πήγε να εξαργυρώσει δελτίο του τζόκερ, αλλά κάποιος τον είχε προλάβει - Θύμα απάτης ο νικητής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015 13:07

Πήγε να εξαργυρώσει δελτίο του τζόκερ, αλλά κάποιος τον είχε προλάβει - Θύμα απάτης ο νικητής

Θύμα απάτης έπεσε νικητής του τζόκερ στη Μεσσηνία, καθώς επιτήδειοι φωτογράφισαν το τυχερό δελτίο, με αποτέλεσμα να προλάβουν να το εξαργυρώσουν πριν από εκείνον.

O τυχερός, ινδικής καταγωγής, όταν συνειδητοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας ότι το δελτίο του είχε κερδίσει 2.500 ευρώ, βρισκόμενος σε καφενείο της Μεσσήνης, έδειξε το τυχερό δελτίο στους θαμώνες, με αποτέλεσμα κάποιος να τον παραπλανήσει και να το φωτογραφίσει.

«Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής, όταν ο Ινδός έπαιξε ένα δελτίο στο πρακτορείο μας, το οποίο έπιασε 4+1, κερδίζοντας 2.500 ευρώ» λέει η Γεωργία Γουρνά στο in.gr, ιδιοκτήτρια του πρακτορείου στη Θουρία Μεσσηνίας εκεί όπου έπαιξε ο νικητής το τυχερό δελτίο, και συνεχίζει λέγοντας πως «το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν κατάλαβε ότι το δελτίο κερδίζει, πήγε σε ένα καφενείο στη Μεσσήνη και το έδειξε στους θαμώνες. Όπως αναφέρει ο ίδιος, ένας παρευρισκόμενος ζήτησε δήθεν να δει μέσω του κινητού του αν το δελτίο του κερδίζει. Αυτός, όμως, το έβγαλε φωτογραφία».

Στη συνέχεια ο επιτήδειος, ελληνικής καταγωγής, πήγε και εξαργύρωσε μέσω της φωτογραφίας το δελτίο, κάτι που μπορεί να γίνει μόνο σε περίπτωση που το bar code ενός δελτίου έχει φθαρεί, τονίζει η κ. Γουρνά και συμπληρώνει ότι «βέβαια, απαγορεύεται να γίνει εξαργύρωση αν δεν έχει στα χέρια του ο πράκτορας το πρωτότυπο δελτίο».

Λίγες ώρες αργότερα, ο νικητής πήγε να εξαργυρώσει το δελτίο στο πρακτορείο της κ. Γουρνά, αλλά έλαβε μήνυμα η μηχανή του πρακτορείου από τον ΟΠΑΠ πως έχει γίνει αίτηση για πληρωμή στην τράπεζα από άλλο πρακτορείο.

«Την Τρίτη το πρωί πήραμε τηλέφωνο στον ΟΠΑΠ και από εκεί μας έδωσαν όλα τα στοιχεία, δηλαδή σε ποιο πρακτορείο έγινε όλη αυτή η διαδικασία και σε τι όνομα εξαργυρώθηκε το δελτίο, πιέστηκε ο πράκτορας από τον οργανισμό και αναγκάστηκε να επιστρέψει τα χρήματα στον τυχερό» αφηγείται.

«Προφανώς, δεν περίμεναν πως ο Ινδός θα το ψάξει παραπάνω και πόσω μάλλον ένας πράκτορας να τον βοηθήσει για να πάρει τα λεφτά του πίσω» καταλήγει.

Άγγελος Προβολισιάνος

Πηγή: in.gr