Αναβρασμός στις φυλακές της Κέρκυρας για τον δολοφόνο πατέρα της Aννυ - Η πρώτη του νύχτα στο κελί του Μανώλη Δουρή (εικόνες)!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015 12:28

Αναβρασμός στις φυλακές της Κέρκυρας για τον δολοφόνο πατέρα της Aννυ - Η πρώτη του νύχτα στο κελί του Μανώλη Δουρή (εικόνες)!

Ο 27χρονος παιδοκτόνος μεταφέρθηκε με κλούβα της αστυνομίας, μέχρι το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια έφτασε στην Κέρκυρα και πήρε το δρόμο για τις φυλακές, όπου μπήκε με σκυμμένο το κεφάλι.


Ο δράστης του πρωτοφανούς εγκλήματος οδηγήθηκε στο κελί που είχε κρατηθεί το 1993 ο Μανώλης Δουρής, ο οποίος λίγες μέρες αργότερα βρέθηκε νεκρός μετά από άγρια επίθεση συγκρατούμενών του, οι οποίοι τον κακοποίησαν σεξουαλικά. Σε αυτό το κελί λοιπόν, στην απομόνωση πέρασε την πρώτη του νύχτα ο 27χρονος παιδοκτόνος.

ΦΩΤΟ από epirusgate
ΦΩΤΟ από epirusgate


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παιδοκτόνος δεν βγήκε καθολου από το κελί του ούτε αναμένεται να προαυλιστεί μεσα στις επόμενες ημέρες, για λόγους ασφαλείας. Ο 27χρονος δεν ζήτησε τίποτα από τους φύλακες. Του χορηγήθηκε η ιατρική αγωγή που πρέπει να λαμβάνει και το βραδινό δείπνο, χωρίς ωστόσο να έρθει σε επαφή με τους υπόλοιπους κρατούμενους.

Εν τω μεταξύ στις φυλακές της Κέρκυρας επικρατεί αναβρασμός, με τους κρατούμενους να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα και να ρωτούν που βρίσκεται ο δολοφονος της Άννυ.

Οι αρχές έχουν πάρει αυστηρά μέτρα και δηλώνουν πως θα αποφευχθεί κάθε πιθανό επεισόδιο. Σε αυτό το πνεύμα ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, Σπύρου Καρακίτσιου στον Νίκο Ευαγγελάτο, στα parapolitika 90,1.

''O παιδοκτόνος θα είναι στο πεθαρχείο. Θα τρώει μόνος του. θα προαυλίζεται μόνος του και θα μένει εντελώς μόνος του. Έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην έρθει σε επαφή με άλλους κρατούμενους μέσα στις φυλακές της Κέρκυρας''.

ΦΩΤΟ από epirusgate
ΦΩΤΟ από epirusgate

Απολογείται η μητέρα της Άννυ

Η γυναίκα που επί μέρες μπέρδευε τις Αρχές με τις αντιφατικές καταθέσεις της στην Αστυνομία, με την απολογία της θα κληθεί όχι μόνο να εξηγήσει τι ήταν αυτό που την οδήγησε να εμφανίζεται συγκαταβατική και προστατευτική απέναντι στον πατέρα της Άννυ, αλλά και να φωτίσει περισσότερο την προσωπικότητα του συγκατηγορουμένου της.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ίδια και ο συνήγορός της Σταύρος Γεωργίου, η 25χρονη δεν γνώριζε το φρικτό τέλος της κόρης της, κάτι που άρχισε να σκέφτεται τις τελευταίες ημέρες πριν την αποκάλυψη της αλήθειας. Σύμφωνα με την υπεράσπισή της, η 25χρονη -που απουσίαζε στην Γερμανία όταν η Άννυ έφυγε από τη ζωή- φεύγοντας άφησε το παιδί στη μητέρα του συντρόφου της στην οποία και παρέμεινε περισσότερες από 15 ημέρες. Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι ο 27χρονος πήρε το κοριτσάκι στο σπίτι του λίγες ημέρες πριν το Πάσχα καθώς θα γύριζε η ίδια από το ταξίδι της.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI


Στη δικογραφία για τη φρικιαστική υπόθεση της μικρής Άννυ, περιλαμβάνονται τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε το ζευγάρι, τις οποίες θα αξιολογήσει η ανακρίτρια, προκειμένου να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για τον ρόλο και τον βαθμό εμπλοκής της μητέρας στην τραγική κατάληξη του παιδιού.

Σε μια πάντως από αυτές τις συνομιλίες, η Μπορίσοβα δείχνει εκνευρισμένη και λέει στον σύντροφο της ότι θα φύγει από αυτόν γιατί πιστεύει πως «μου πούλησες το παιδί» και ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του γιατί «εσύ κάτι έκανες στο παιδί».

Πηγή: newsit.gr




00 inkefalonia general ad 300X250