Ηλεία: Πέταξε από το μπαλκόνι τη μητέρα της 15χρονης φίλης του - Η γυναίκα τους ''έπιασε'' στο δωμάτιο της μαθήτριας!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 11:47

Ηλεία: Πέταξε από το μπαλκόνι τη μητέρα της 15χρονης φίλης του - Η γυναίκα τους ''έπιασε'' στο δωμάτιο της μαθήτριας!

Ο 18χρονος δράστης ήρθε στα χέρια με την 40χρονη μητέρα και το κακό δεν άργησε να συμβεί - Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής από τις εικόνες...

Από μπαλκόνι ύψους τριών μέτρων, βρέθηκε στο έδαφος, τα ξημερώματα της Τετάρτης του Πάσχα, μια 40χρονη Βουλγάρα από την περιοχή της Νέας Μανολάδας, η οποία τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Πάτρας, «Άγιος Ανδρέας».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, βρέθηκε στο κενό, όταν συνεπλάκη με 18χρονο ομοεθνή της ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στην οικία της με σκοπό να έχει φιλική συνάντηση με την ανήλικη κόρη της, χωρίς την θέλησή της και προσπάθησε να διαφύγει μόλις έγινε αντιληπτός από τη μητέρα του κοριτσιού.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο 18χρονος, στην προσπάθειά του να διαφύγει, μόλις κατάλαβε πως έγινε αντιληπτός από την μητέρα της 15χρονης, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην οικία της, συνεπλάκη μαζί της με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να βρεθεί στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η 40χρονη να υποστεί σοβαρά τραύματα και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας», που παραμένει νοσηλευόμενη εκτός κινδύνου. Ο 18χρονος Βούλγαρος συνελήφθη από τους αστυνομικούς χθες το μεσημέρι και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Πληροφορίες: patrisnews.com

newsit.gr