Σεσημασμένος για βιασμό ο ένας υβριστής του Βαγγέλη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 13:35

Σεσημασμένος για βιασμό ο ένας υβριστής του Βαγγέλη

Εντοπίστηκαν οι τρεις από τους οκτώ που έστελναν υβριστικά μηνύματα μέσω blog μετά τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Δύο είναι φοιτητές ο τρίτος 50χρονος.

 

Εντοπίστηκαν οι τρεις από τους οκτώ που έστελναν υβριστικά μηνύματα μέσω blog μετά τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Οι δύο είναι φοιτητές σε Αθήνα και Μυτιλήνη. Ο Αθηναίος φοιτητής είναι 24 ετών ενώ ο δεύτερος, Λαρισαίος που σπουδάζει στη Μυτιλήνη είναι 28 ετών. 

Ο τρίτος blogger, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι ένας άνδρας 50 ετών ο οποίος είναι σεσημασμένος για κακουργηματικές πράξεις. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας κανείς εκ των τριών δεν είχε σχέση, ούτε γνώριζε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη αλλά εξετάζεται εάν είχαν σχέσεις με τα Γιάννενα.

Οι αστυνομικές αρχές αναζήτησαν τον 50χρονο στο σπίτι του αλλά ο ίδιος κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου για απείθεια. Ο ίδιος έχει κατηγορηθεί για θανατηφόρα σωματική βλάβη, βιασμό ναρκωτικά οπλοχρησία και οπλοφορία.

Τα ίχνη τους εντοπίστηκαν μέσω Google η οποία διαβίβασε τα στοιχεία στις αρμόδιες αρχές και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους. 

Το παραλήρημα ύβρεων σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη ξεκίνησε στο to-fresko.blogspot.com από τη στιγμή που εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της περασμένης Κυριακής΄. Μετά από τρεις ώρες, το blog έπεσε ωστόσο οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχαν προνοήσει και αποθήκευσαν τα ηλεκτρονικά ίχνη της… αηδίας και όσων τη συντηρούσαν.

thetoc.gr




00 inkefalonia general ad 300X250