Ξεψύχησε η 17χρονη μαθήτρια που έπεσε από μπαλκόνι στη Ρώμη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 11:35

Ξεψύχησε η 17χρονη μαθήτρια που έπεσε από μπαλκόνι στη Ρώμη

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών από το βράδυ της 4ης Μαρτίου η μαθήτρια δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της.


Εχασε τη μάχη για τη ζωή η 17χρονη μαθήτρια από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Η μαθήτρια της τρίτης Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας Ημαθίας είχε πέσει -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες-  από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου, όπου διέμενε, στη διάρκεια της εξαήμερης εκδρομής του σχολείου της στη Ρώμη, στις 4 Μαρτίου.

Εκτοτε, έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως η μαθήτρια δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραυματά της.  Η 17χρονη κοπέλα χειρουργήθηκε στο κεφάλι, καθώς έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Κατά την διάρκεια της επέμβασης, όπως ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι του νοσοκομείου, αντιμετωπίστηκε ένα αιμάτωμα που το κορίτσι παρουσίαζε στο κεφάλι.

Η κατάσταση της υγείας της ήταν σοβαρή και κρίσιμη και οι γιατροί άκρως επιφυλακτικοί.

Όπως είχε διευκρινίσει, μιλώντας στο protothema.gr, η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Αναστασία Μαυρίδου,  το ατύχημα συνέβη το βράδυ της 4ης Μαρτίου, μετά το δείπνο, όταν τα παιδιά ανέβηκαν στα δωμάτιά τους, στο ξενοδοχείο στην οδό Cristoforo Colombo, στο κέντρο της ιταλικής πρωτεύουσας προκειμένου να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους, ενόψει της προγραμματισμένης αναχώρησής τους, σήμερα.

Η άτυχη μαθήτρια ένιωσε κάποια στιγμή ελαφρώς αδιάθετη. Κατόπιν, ανέβηκε στο δωμάτιό της, πήρε παυσίπονο και, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ένιωσε καλύτερα, ενώ μάλιστα επικοινώνησε με τη μητέρα της και την ενημέρωσε γι' αυτό. Λίγο αργότερα, κατέβηκε στο εστιατόριο και έφαγε με τους συμμαθητές της, ενώ όταν οι καθηγητές έστειλαν τα παιδιά στα δωμάτιά τους να ετοιμάσουν τα πράγματά τους για την αναχώρηση της επομένης, γύρω στις δέκα το βράδυ, η μαθήτρια φαίνεται πως και πάλι είπε στις δύο συμμαθήτριές της που έμεναν μαζί της ότι δεν αισθανόταν καλά.

Από εκεί και πέρα, μέχρις ότου η μαθήτρια βρέθηκε στο έδαφος, έχοντας πέσει από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη.

protothema.gr