Μέχρι και στην Ταϊλάνδη είχε ταξιδέψει ο παιδόφιλος του Περιστερίου - Το προφίλ του στο facebook

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 13:58

Μέχρι και στην Ταϊλάνδη είχε ταξιδέψει ο παιδόφιλος του Περιστερίου - Το προφίλ του στο facebook

Σύχναζε σε καφετέρια απέναντι από σχολείο για να προσελκύει τα θύματά του - Δείτε το προφίλ με το νεαρό αγόρι που είχε δημιουργήσει στο Facebook - Άγνωστοι είχαν γράψει στο μίνι μάρκετ που εργαζόταν τη λέξη «παιδεραστής» αλλά κανείς δεν τον κατήγγειλε

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την αρρωστημένη δράση του 40χρονου Φίλιππου Λεβέντου, του παιδεραστή του Περιστερίου, μετά την επ' αυτοφώρω σύλληψή του λίγο πριν ασελγήσει σεξουαλικά σε ένα αγόρι 13 ετών. Ο Λεβέντος, ο οποίος εργαζόταν στο μίνι μάρκετ της οικογένειάς του, φαίνεται ότι δεν αρκούνταν μόνο στις επαφές μέσω Facebook προκειμένου να προσελκύει τα θύματά του αλλά είχε στήσει «δίχτυ» ακομα και στην περιοχή κοντά στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο 40χρονος παιδόφιλος, που πλέον κρατείται στις φυλακές μετά την απολογία του την Τετάρτη, σύχναζε σε καφετέρια απέναντι από την οποία υπάρχει σχολικό συγκρότημα και στην οποία σύχναζαν νεαρά αγόρια και κορίτσια.

Εκεί ο Λεβέντος έπινε τον καφέ του και χρησιμοποιούσε για «δόλωμα» ιστοσελίδες στο διαδίκτυο τις οποίες έδειχνε σε παιδιά που συχνά κάθονταν στο τραπέζι του για να γελάσουν.

Εκτός από το διαδίκτυο, ο 40χρονος «πούλαγε» στα υποψήφια θύματά του και «επιτυχίες» που δήθεν είχε σε γυναίκες με το «κινητό ξενοδοχείο» όπως χαρακτήρισε το ειδικά διαμορφωμένο βαν της φρίκης, προσκαλώντας τα να επισκέπτονται το οικογενειακό μίνι μάρκετ για κάνουν παρέα, χωρίς να αποκαλύπτει τις ορέξεις του.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως ο προφυλακισμένος παιδόφιλος κατά το παρελθόν είχε ταξιδέψει στην Ασία και συγκεκριμένα στην Ταϊλάνδη τουλάχιστον δύο φορές.

Είχαν καταλάβει τη δράση του αλλά δεν τον κατήγγειλαν

Ο Λεβέντος δεν εργαζόταν πάντα στο μίνι μάρκετ των γονιών του στην οδό Κηπουπόλεως αλλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από το 2001 και για αρκετά χρόνια εργαζόταν, αρχικά, ως πωλητής και, στη συνέχεια, ως υπεύθυνος καταστήματος μεγάλης εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στο Ίλιον. Από τη θέση αυτή απολύθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς και κακής απόδοσης εργαζομένου. 

Η αρρωστημένη δράση του, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ήταν, πάντως, γνωστή σε κάποιους στο Περιστέρι καθώς όπως καταγγέλλουν κάτοικοι δεν ήταν λίγες οι φορές που στον τοίχο του μίνι μάρκετ άγνωστοι είχαν γράψει τη λέξη «παιδεραστής». Κατά τις ίδιες πηγές η φράση αυτή «εξαφανιζόταν» άμεσα με μπογιά από τους οικείους του 40χρονου. «Τον είχαν καταλάβει στη γειτονιά. Αντί να πάνε, όμως, στην αστυνομία να τον καταγγείλουν, το έγραψαν στον τοίχο» δηλώνει γείτοντας του Λεβέντου.

Το φρικιαστικό προφίλ στο Facebook


Ο Λεβέντος προσπαθούσε επιμελώς να κρύβει τα ίχνη του και την αληθινή του ταυτότητα και για τα υποψήφια θύματά του και για την αστυνομία. Η έρευνα, ωστόσο, αποκάλυψε ότι ένα από τα προφίλ που χρησιμοποιούσε στο Facebook ήταν αυτό με το όνομα «κωνσταντίνος γεωργιαδάκης».

Για φωτογραφία προφίλ είχε ενός νεαρού αγοριού με τατουάζ και για φωτογραφία «τοίχου» ένα τρομαγμένο αγόρι μέσα σε ένα μπαρ γεμάτο άντρες. Η τελευταία ανάρτηση στις 14 Φεβρουαρίου σοκάρει: «Poios mpemphs einai gia pο@@@sa shmera???».

Μετά τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η ΕΛΑΣ πλεόν στρέφει το βλέμμα της για τυχόν συνεργασία του 40χρονου με άλλους παιδόφιλους στην χώρα μας και γι' αυτό συνεχίζει την έρευνα σε βάθος. 

protothema.gr

 



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ