Εκτέλεσαν με καλάσνικοφ τον αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού – Του έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015 20:05

Εκτέλεσαν με καλάσνικοφ τον αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού – Του έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, μετά την μαφιόζικη εκτέλεση του 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, έξω από το σπίτι του, στην περιοχή Κουβέλα, στη Στυλίδα.



Η υπόθεση χαρακτηρίζεται απο έμπειρους αξιωματικούς τόσο σοβαρή, ώστε έχει ενημερωθεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ειδικό κλιμάκιο της οποίας μεταβαίνει στο σημείο για να συμμετάσχει στις έρευνες. Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά και εξετάζονται.

Το χρονικό της εκτέλεσης


Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου. Οι δράστες έστησαν ενέδρα στον άτυχο άνδρα και τον εκτέλεσαν μέσα στο αυτοκίνητό του, γαζώνοντάς τον με καλάσνικοφ και 9αρι όπλο, την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του προκειμένου να συναντήσει τον πατέρα του που είχε πάει για κυνήγι.

Ο αρχιφύλακας φέρει πολλαπλά τραύματα στο θώρακα, το λαιμό και όλο του το σώμα, ενώ το αυτοκίνητο έχει γαζωθεί από τις σφαίρες που έπεσαν βροχή. Είναι χαρακτηριστικό πως από την περιοχή έχουν συλλεχτεί περίπου 40 κάλυκες.


Ο αρχιφύλακας έμενε στο σπίτι με τη μητέρα και τον πατέρα του, ενώ την ώρα του περιστατικού, βρίσκονταν στην κατοικία ο αδελφός του, που είχε πάει στο πατρικό του για να περάσει το τριήμερο και μια οικογενειακή φίλη.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι συγγενείς του άκουσαν τους τους πυροβολισμούς και βγαίνοντας έξω από το σπίτι είδαν ένα μαύρο αυτοκίνητο, μάρκας passat, και παλιό μοντέλο, να φεύγει με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο.

Δευτερόλεπτα μετά συνειδητοποίησαν το κακό που τους βρήκε, αντικρίζοντας τον άνδρα μέσα στα αίματα, στο βυσσινή Suzuki Vitara όπου καθόταν.

Όπως δήλωσε γείτονας του άτυχου άνδρα: «Δεν είχε προλάβει να κλείσει την πόρτα. Είχε δεχθεί πολλές σφαίρες σε όλο το σώμα, ακόμα και το λαιμό. Το αυτοκίνητο το έκαναν κόσκινο..».

Ο νεκρός αρχιφύλακας παραμένει μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσει στο σημείο ιατροδικαστής.

Άνδρες της αστυνομίας έχουν αποκλείσει την περιοχή και προσπαθούν να συλλέξουν όλα τα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ταυτόχρονα έχουν στήσει μπλόκα σε διάφορα σημεία της περιοχής, σε μια προσπάθεια να βρουν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες.


Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιώ, ενός κοριτσιού 14 ετών και ενός αγοριού 12 ετών.

 Ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν στενός φίλος και κουμπάρος του Αντώνη Αραβαντινού.

Εργαζόταν εδώ και 20 χρόνια στο υπουργείο Δικαιοσύνης ως σωφρονιστικός υπάλληλος και τα τελευταία έξι χρόνια στις φυλακές Δομοκού, ενώ όσοι τον γνωρίζουν λένε πως δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα και ήταν ιδιαίτερα ευσυνείδητος.

Οι αστυνομικές αρχές συνδέουν την εκτέλεση του αρχιφύλακα με το γεγονός ότι εργαζόταν στις φυλακές Δομοκού, όπου κρατούνται κατηγορούμενοι για υποθέσεις τρομοκρατίας αλλά και βαρυποινίτες.

Ανάμεσά τους, οι Κουφοντίνας, Γιωτόπουλος, Μαζιώτης, Ξηρός και τρία μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, ο Βλαστός και ο Σκαφτούρος.

lamiareport.gr newsit.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ