Εξαφάνιση Β. Γιακουμάκη: Την πρώτη εικόνα του αγνοούμενου από κάμερα κοντά στη Σχολή, έχουν στα χέρια τους οι Αρχές

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 11:43

Εξαφάνιση Β. Γιακουμάκη: Την πρώτη εικόνα του αγνοούμενου από κάμερα κοντά στη Σχολή, έχουν στα χέρια τους οι Αρχές

Νέα έκκληση από το Γιαννιώτη κορυφαίο Ηπειρώτη ντετέκτιβ, Γιώργο Τσούκαλη,μέσω ανάρτησής του στο facebook

 

Την πρώτη εικόνα του αγνοούμενου από κάμερα κοντά στη Σχολή, έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.

Δείχνει τον 20χρονο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη να περπατάει έξω από τη Σχολή γύρω στις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου που εξαφανίστηκε και στη συνέχεια να κατευθύνεται πιθανότατα προς τη Σχολή. Κλήθηκαν οι συγγενείς να δουν το οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί και αναγνώρισαν το Βαγγέλη.

Στο μεταξύ, νέο κάλεσμα ευθύνης και ανθρωπιάς απηύθυνε προς όποιον γνωρίζει κάτι για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο Γιαννιώτης, κορυφαίος Έλληνας ντετέκτιβ, Γιώργος Τσούκαλης. Ζητώντας να μιλήσει επιτέλους όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την εξαφάνιση του σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής στον Κατσικά, μας καλεί όλους να αναλογιστούμε έστω για πέντε (5) λεπτά τον πόνο της οικογένειας και να δώσουμε ένα τέλος στο δράμα της!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook: “Αν για 5 λεπτά αναλογιστούμε τον πόνο της οικογένειας …. αν για λίγο σκεφτούμε πως είναι το δικό μας παιδί ο Βαγγέλης… θα γίνουμε πιο ενεργοί πολίτες πιο ανθρωπινοί… απευθύνομαι σ’ όσους είδαν – άκουσαν κάτι που μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες για το παλικάρι …. κάθε φορά που μιλάω με το θείο του… τον συνεργάτη μου Φώντα Βρόσγο και αλλος συν-τες- παράγοντες των ερευνών αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας φίλοι μου… ζητώντας να κάνετε το ανθρώπινο το σωστό… για να δώσουμε ενα τέλος στο δράμα της οικογένειας!”

epirusnews




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250