Το VIDEO με την επίθεση της Χρυσής Αυγής σε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ - Παρέμβαση ιερέα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012 21:30

Το VIDEO με την επίθεση της Χρυσής Αυγής σε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ - Παρέμβαση ιερέα

https://www.youtube.com/watch?v=IVi9wIFHw3s

Αφορμή στάθηκε ο εγκάρδιος χαιρετισμός υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ σε ψηφοφόρους που βρισκόταν σε καφετέρια του Σιδηροκάστρου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το συμβάν ξεκίνησε από.... την αντίδραση των μελών της Χρυσής Αυγής για την παρουσία του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, στον οποίο αρχικά επιτέθηκαν για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, ενώ κατέληξαν με προσωπικές ύβρεις εναντίον του.

Η επέμβαση του πρώην βουλευτή και εκ νέου υποψηφίου, Στάθη Κουτμερίδη, πυροδότησε την κατάσταση με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανεβούν επικίνδυνα.

Καταλυτική στάθηκε η άμεση επέμβαση του ιερέα που βρισκόταν μπροστά στο συμβάν, καθώς και των πελατών του καταστήματος που απέτρεψε την περαιτέρω εμπλοκή των μελών της Χρυσής Αυγής και των μελών του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ. Άμεση ήταν η επέμβαση του αστυνομικού τμήματος Σιδηροκάστρου, όπου βρίσκονται αυτή την ώρα οι εμπλεκόμενοι για να υποβάλλουν μήνυση για φραστική επίθεση, ύβρεις και συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και από τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος καταδίκασε την επίθεση. Χαρακτηριστικά ο ίδιος είπε: «Ζήσαμε τον εκφασισμό στις Σέρρες. Πρόκειται για φαινόμενα απαράδεκτα, που γυρίζουν την Ελλάδα δεκαετίες πίσω, στη δεκαετία του '60 και στη δεκαετία του '50»
Άμεση ήταν η επέμβαση του αστυνομικού τμήματος Σιδηροκάστρου, όπου βρίσκονται αυτή την ώρα οι εμπλεκόμενοι για να υποβάλλουν μήνυση για φραστική επίθεση, ύβρεις και συκοφαντική δυσφήμιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομάδα που προπηλάκισε το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε και ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νικήτας Σιώης. Η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου ο κ. Κουτμερίδης υπέβαλλε μήνυση.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ