Νεαρός καταδιώξε και σκότωσε διαρρήκτη στην Παιανία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012 09:52

Νεαρός καταδιώξε και σκότωσε διαρρήκτη στην Παιανία

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Παιανία, όταν ένας νεαρός καταδίωξε, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε έναν διαρρήκτη, ο οποίος μαζί με δύο συνεργούς του είχαν ήδη παραβιάσει κάποιες κατοικίες στην περιοχή.Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4:05 τα ξημερώματα της Πέμπτης και ο 43χρονος διαρρήκτης, αλβανικής καταγωγής, έπεσε νεκρός έξω από κατοικία στη διασταύρωση των οδών Σπύρου Παπαγεωργίου και Μιχαλοπούλου στην Παιανία.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 43χρονος μαζί με άλλους δύο συνεργούς του, πιθανόν συμπατριώτες του, είχαν ήδη διαρρήξει και επιχείρησαν στη συνέχεια να παραβιάσουν και άλλα σπίτια της περιοχής.

Ωστόσο σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις οι ένοικοι τους αντελήφθησαν και άρχισαν να τους αναζητούν στα γύρω στενά.

Ένας εκ των κατοίκων, ο 25χρονος, όταν εντόπισε τον διαρρήκτη έξω από σπίτι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο 25χρονος καταδίωξε τους διαρρήκτες μετά την εισβολή τους και στο δικό του σπίτι.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί ήδη για τις διαρρήξεις που είχαν γίνει νωρίτερα, οι οποίοι συνέλαβαν τον νεαρό, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προσαχθεί και ένας Αλβανός, συγγενής του θύματος και κάτοικος της περιοχής, ο οποίος εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν συμμετείχε στις παράνομες ενέργειες με τον 43χρονο.

Πηγή: in.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250