Καβάλα: Έκλεψαν 110.000 ευρώ από ΑΤΜ τράπεζας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2015 10:38

Καβάλα: Έκλεψαν 110.000 ευρώ από ΑΤΜ τράπεζας

Το ΑΤΜ είχε ανεφοδιαστεί από τους υπάλληλους της τράπεζας λίγες ώρες νωρίτερα, με το ποσό των 120.000 ευρώ και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις των αστυνομικών αρχών, οι δράστες ήταν πολύ καλά ενημερωμένοι και παραβίασαν το μηχάνημα με συσκευή οξυγονοκόλλησηςΆγνωστοι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με λεία 110.000 ευρώ μετά τη διάρρηξη που έκαναν σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νικήσιανη Καβάλας.

Το ΑΤΜ είχε ανεφοδιαστεί από τους υπάλληλους της τράπεζας λίγες ώρες νωρίτερα, με το ποσό των 120.000 ευρώ και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις των αστυνομικών αρχών, οι δράστες ήταν πολύ καλά ενημερωμένοι και παραβίασαν το μηχάνημα με συσκευή οξυγονοκόλλησης.

Αφού πήραν τα χρήματα έφυγαν ανενόχλητοι, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους περίοικους.
Όπως επισημαίνουν πηγές της Αστυνομίας, οι συστάσεις είναι επανειλημμένες στους υπαλλήλους των τραπεζών να μην προχωρούν σε εφοδιασμούς των ΑΤΜ, με ποσά άνω των 40.000 ευρώ σε μικρούς οικισμούς, καθώς σημειώνονται κρούσματα διαρρήξεων, κυρίως τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Οι άνδρες της Σήμανσης, που βρέθηκαν στο σημείο, δεν βρήκαν αποτυπώματα, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

protothema.gr




00 inkefalonia general ad 300X250