Πέφτει σε αντιφάσεις ο 25χρονος Στεφάν που συνέλαβε η αστυνομία για την δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα! "Δεν τον σκοτώσαμε, απλά τον χτυπήσαμε"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Ιανουαρίου 2015 17:06

Πέφτει σε αντιφάσεις ο 25χρονος Στεφάν που συνέλαβε η αστυνομία για την δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα! "Δεν τον σκοτώσαμε, απλά τον χτυπήσαμε"

Ένας 25χρονος Ρουμάνος συνελήφθη και κατηγορείται για την στυγνή δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα- Συνελήφθη στην πλατεία Βικτωρίας και ομολόγησε ώρες αργότερα- Γνώριζε τον γνωστό συγγραφέα από όταν ήταν 16 χρονών- Αναζητούν τον συνεργό του, επίσης Ρουμάνο- Τι υποστηρίζει ο 25χρονος Στεφάν για τα μοιραία λεπτά- Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις για το αποτρόπαιο έγκλημα από το newsIT Ήταν το πρωί του Σαββάτου, 6 Δεκεμβρίου του 2014, όταν ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός συγγραφέας, Μένης Κουμανταρέας, βρέθηκε άγρια δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη.

Σήμερα, ανήμερα των Φώτων κι ακριβώς ένα μήνα μετά, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν έναν 25χρονο Ρουμάνο, που ονομάζεται Στεφάν, ως κατηγοορύμενο για το ειδεχθές έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, που πρώτο σας ενημέρωσε για την σύλληψη αυτή, ο 25χρονος Ρουμάνος συνελήφθη στην πλατεία Βικτωρίας, όπου όπως σας είχαμε ενημερώσει είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες των αρχών και μετά από πολύωρη ανάκριση ομολόγησε.

Ευθύνες στον καταζητούμενο συνεργό!

Ο 25χρονος Στεφάν κατηγορείται όπως είπαμε για την δολοφονία του Μ. Κουμανταρέα, ωστόσο πέφτει σε αντιφάσεις σχετικά με το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ, όταν αυτός κι ο συνεργός του, ο οποίος είναι συμπατριώτης του και αναζητείται από την αστυνομία, επισκέφθηκαν τον Μ. Κουμανταρέα.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος που συνελήφθη φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως δεν σκότωσαν τον γνωστό συγγραφέα.

Γνώριζαν το θύμα

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsIT, o 25χρονος συλληφθείς φέρεται να γνώριζε τον Μένη Κουμανταρέα εδώ και χρόνια και μάλιστα από τότε που ήταν ανήλικος και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Ο Στεφάν φέρεται να γνώριζε πως ο γνωστός πεζογράφος είχε πουλήει πρόσφατα ένα σπίτι στην Κηφισιά (πληροφορία που φέρεται να του έδωσε το ίδιο το θύμα) και το μοιραίο βράδυ πήγαν μαζί με τον συμπατριώτη του που καταζητείται, να ζητήσουν κάποια χρήματα από τον Μ. Κουμανταρέα.

Ο 25χρονος υποστηρίζει πως ο Κουμανταρέας τους κάλεσε στο διαμέρισμά του, ωστόσο η εκδοχή αυτή δεν φαίνεται να... πείθει τους αστυνομικούς, αφού θυμίζουμε πως τα γυαλιά του θύματος βρέθηκαν πεσμένα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, κάτι που δείχνει πως υπήρξε κάποιου είδους πάλη.

Ακόμη, τα αποτυπώματα του δράστη έχουν βρεθεί τόσο πάνω στο θύμα, όσο και σε διάφορα σημεία του διαμερίσματος, ενώ ο Στεφάν υποστηρίζει πως χτύπησαν το θύμα και έφυγαν αφήνοντάς το σε λιπόθυμη κατάταση, αρνούμενος κατηγορηματικά ότι τον σκότωσαν.

Εδώ να σημειώσουμε πως τα χρήματα από την πώληση αυτή του ακινήτου δεν βρέθηκαν στο σπίτι του θύματος, κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως ίσως ήταν η "λεία" των δύο δραστών μετά το έγκλημα.

Το χρονικό της δολοφονίας


Ήταν Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, όταν ο γνωστός πεζογράφος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη, βυθίζοντας στο πένθος φίλους, συγγενείς, αλλά και τους πολλούς θαυμαστές της δουλειάς του.

Ο Μένης Κουμανταρέας εντοπίστηκε νεκρός φέροντας εκδορές, μώλωπες και τραύματα στο πρόσωπο και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για στραγγαλισμό.

Η Αστυνομία αμέσως είχε στρέψει τις έρευνές τις στις κλήσεις από το κινητό του Μ. Κουμανταρέα που βρέθηκε και εξετάστηκε εξοχυνιστικά.

Πηγή: newsit.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250