Οπαδοί της ΑΕΚ διέκοψαν το δημοτικό συμβούλιο της Ν. Φιλαδέλφειας και έδειραν όσους δεν θέλουν γήπεδο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 20:28

Οπαδοί της ΑΕΚ διέκοψαν το δημοτικό συμβούλιο της Ν. Φιλαδέλφειας και έδειραν όσους δεν θέλουν γήπεδο

ύματα ξυλοδαρμού έπεσαν ο αντιδήμαρχος Γ. Καλαμπόκης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ. Πάνος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πρελορέντζος, Παπακώστας και Αντωναρόπουλος, αλλά και ο σύμβουλος του δημάρχου κ. ΜπαρούταςΒίαια διεκόπη το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας όταν περίπου 50 οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στον χώρο και επιτέθηκαν στα μέλη που έχουν τεθεί εναντίον της υλοποίησης του σχεδίου για ανέγερση του γηπέδου της «Αγιάς Σοφιάς». Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος φυγαδεύτηκε άρον άρον, ενώ δεν γλίτωσαν ο αντιδήμαρχος Γιάννης Καλαμπόκης, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Πάνος. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να εξετασθούν, όπως και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πρελορέντζος, Παπακώστας και Αντωναρόπουλος, αλλά και ο σύμβουλος του δημάρχου κ. Μπαρούτας, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι από την επίθεση.

Το δημοσίευμα του e-alitheia αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τέλος δεν έχει του κακού η σκάλα στην πόλη μας. Εξαγριωμένοι θερμόαιμοι μπήκαν στο χώρο που συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο και προέβησαν σε βιαιότητες, επιτιθέμενοι εναντίον προσώπων που θεωρούν ότι δεν επιθυμούν ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ στα πρότυπα που θέλει η “Δικέφαλος 1924 ΑΕ”. Ο γνωστός blogger και συνεργάτης της Τηλεόρασης της Αλήθειας Μάνος Καμπούρης διασώθηκε την τελευταία στιγμή από εξαγριωμένους εισβολείς. Φυσικά η συνεδρίαση έχει διακοπεί και είναι άγνωστο εάν θα ξεκινήσει και πάλι…

Η παρέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου στο δημοτικό συμβούλιο. Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Καλαμπόκης δέχτηκε τις περισσότερες επιθέσεις, τον έριξαν κάτω και τον κτύπησαν. Σε κατάσταση σοκ και ο πρόεδρος του σώματος Γιώργος Πάνος, στον οποίο επιτέθηκε ομάδα εισβολέων. Οι εισβολείς ζήτησαν να κατέβουν και να κλείσουν αμέσως οι κάμερες, και υποχρέωσαν το συνεργείο μας να εγκαταλείψει το χώρο. Θλιβερές εικόνες που στιγματίζουν την ήρεμη ζωή στην πόλη και δρομολογούν εξελίξεις για την πολύκροτη υπόθεση του γηπέδου της ΑΕΚ».

Πηγή: protothema.gr




00 inkefalonia general ad 300X250