Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Κέρκυρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 14:49

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, χθες (31-05-2012) το απόγευμα, στην Κέρκυρα από αστυνομικούς, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, δύο ημεδαποί ηλικίας 25 και 26 ετών και ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.


Αρχικά, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο των αστυνομικών, εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί στην κατοχή των οποίων βρέθηκε , στον 26χρονο τέσσερις χάρτινες συσκευασίες με κάνναβη βάρους 100 γραμμαρίων περίπου και στον 25χρονο επίσης συσκευασία με 16γραμμάρια κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 26χρονου ημεδαπού, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κάνναβη βάρους 820 γραμμαρίων περίπου.

Από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών διαπιστώθηκε ότι οι δύο ημεδαποί αποτελούσαν μέρος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα, αποτελούμενο από τρεις τουλάχιστον ακόμη αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι δύο ημεδαποί προμηθεύτηκαν τις ναρκωτικές ουσίες από δύο Αλβανούς ηλικίας 28 και 33 ετών οι οποίοι χρησιμοποιούσαν ως ¨ντίλερ¨ έναν 21χρονο επίσης Αλβανό.

Ο 21χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς χθες το βράδυ και στην κατοχή του, σε εγκαταλελειμμένη οικία στην Λευκίμμη, βρέθηκε κρυμμένη συσκευασία με κάνναβη βάρους 700 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (1-6-2012) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Η έρευνα που ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δύο προμηθευτών της κάνναβης.




00 inkefalonia general ad 300X250