Πάτρα: Συλληψη τεσσάρων για ναρκωτικά μετά από έφοδο σε καταυλισμό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 09:47

Πάτρα: Συλληψη τεσσάρων για ναρκωτικά μετά από έφοδο σε καταυλισμό

Συνελήφθησαν στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τέσσερις ημεδαποί (τρεις άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 45, 35, 23 και 28 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της διάθεσης και κατοχής ναρκωτικών καθώς και της παράνομης οπλοκατοχής. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας ακόμα 20χρονος ημεδαπός.


Η σύλληψη των τεσσάρων ημεδαπών, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών και της Ομάδας Πρόληψης της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, σε καταυλισμό της Πάτρας.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο και τον 35χρονο καθότι πριν λίγη ώρα, στο χώρο του καταυλισμού, είχαν προμηθευτεί μικροποσότητες ηρωίνης από τον 20χρονο.
Στη συνέχεια ενεργήθηκαν έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε παραπήγματα όπου οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 23χρονο και την 28χρονη οι οποίοι είναι αδέρφια του 20χρονου που αναζητείται καθότι στην κατοχή τους βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

Έντεκα φιξάκια ηρωίνης.
Μία καραμπίνα.
Μία ζώνη με δεκαοχτώ (18) κυνηγετικά φυσίγγια.
Μία βιντεοκάμερα.
Τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου συνεχίζονται.

Πηγή: crimesonair.blogspot.com