Διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του,το αρκουδάκι που βρέθηκε πυροβολημένο στο Μέτσοβο!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 22:44

Ο Γιωργάκης θα παραμείνει  στον Κτηνιατρικό Σταθμό

Ο Γιωργάκης θα παραμείνει στον Κτηνιατρικό Σταθμό

Στον Κτηνιατρικό Σταθμό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ συνεχίζεται η περίθαλψη του Γιώργου, του μικρού αρκούδου που βρέθηκε πυροβολημένος στο Μέτσοβο.Η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί και τρέφεται κανονικά χωρίς να του χορηγείται ορός.Έπειτα από τρεις εβδομάδες εντατικής φροντίδας από την επιστημονική ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ σε συνεργασία με την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η υγεία του Γιώργου είναι σαφώς βελτιωμένη και έχει πλέον διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Ο σοβαρός τραυματισμός του στο κεφάλι από βλήματα πυροβόλου όπλου του είχε προκαλέσει οίδημα που υποχώρησε μετά από αρκετές ημέρες.

Ο Γιωργάκης Η νεαρή αρκούδα θα παραμείνει στον Κτηνιατρικό Σταθμό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για μακρά αποθεραπεία. Την εξέλιξη της υγείας του θα συνεχίσει να
παρακολουθεί στενά η επιστημονική ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και οι καθηγητές της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, Νατάσα Κομνηνού και Γιώργος Καζάκος.Ελπίδα όλων είναι ότι ο μικρός Γιώργος θα ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ώστε να μπορέσει τους επόμενους μήνες να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στο φυσικό περιβάλλον.

epirusgate.blogspot.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ