Έβαζε τον εραστή της να βιάζει την ανήλικη κόρη της!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014 13:13

Έβαζε τον εραστή της να βιάζει την ανήλικη κόρη της!

"Αύριο θα έρθεις στο κρεβάτι μας, έχω συνεννοηθεί με τη μαμά σου". Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον πατριό μιας τότε 14χρονης κοπέλας. Ο εφιάλτης τεσσάρων και πλέον χρόνων μόλις ξεκινούσε. Η 19χρονη πια κοπέλα, με καταγωγή από τη Ρόδο, θα τον ξαναζήσει στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο στις 2 Φεβρουαρίου 2015.

Η κοπέλα γινόταν 14 ετών όταν ξεκίνησαν όλα και η μητέρα της με τον πατριό της την είχαν βγάλει έξω για φαγητό.

Η κοπέλα, έκτοτε, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, βίωσε σκληρούς βιασμούς και έγινε υποχείριο απίστευτων απειλών.

Το θύμα περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα συνέβησαν τα πρώτα 24ωρα: "Ήμουν στο δωμάτιό μου και ήρθε η μητέρα μου και με φώναξε και μου είπε: O A. σε περιμένει, πήγαινε μέσα στο δωμάτιο. Ο Α. ήταν γυμνός και μπήκε μέσα και η μαμά μου. Εγώ είχα σαστίσει, δεν ήξερα τι να κάνω και η μητέρα μου μού είπε: "Κάθισε να μάθεις, να δεις πως είναι". Μου είπε επίσης να ξαπλώσω και να βγάλω το παντελόνι μου. Μετά αυτός με πίεζε ασκώντας μου πίεση να βάλει το όργανό του μέσα μου. Εγώ έκλαιγα και φώναζα και έλεγα: Δεν θέλω, θέλω να φύγω και τότε η μητέρα μου είπε: Άσ’ την, ίσως να ντρέπεται επειδή είμαι εγώ μπροστά".

Η πρώτη φορά που η 19χρονη κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατριό της, παρουσία της μητέρας της, ήταν τρεις ημέρες μετά τα 14α γενέθλιά της.

Όπως λέει η ίδια, ήταν κάτι που επαναλαμβανόταν καθημερινά επί 4 χρόνια εναλλάξ σε δύο σπίτια στη Ρόδο.

"Μου είπε ο Α. να πάω στο δωμάτιό του. […] Μου έβγαλε το παντελόνι και μετά με αγκάλιασε και μου είπε να η φοβάμαι. Με χάιδευε, με φιλούσε στο στόμα και στο στήθος και σιγά σιγά κατέβαινε προς τα κάτω κι ενώ εγώ του έλεγα ότι δεν θέλω, αυτός μου κατέβασε το εσώρουχό μου χωρίς να το θέλω και μπήκε μέσα μου", αναγράφεται στη δικογραφία, ενώ η κοπέλα ανέφερε ότι αυτό γινόταν έως τις αρχές Νοεμβρίου 2013, όταν έσπασε τη σιωπή της.

Οι κατηγορούμενοι για ασέλγεια σε ανήλικο είναι προσωρινά κρατούμενοι.

Ο πατριός βρίσκεται στις φυλακές Γρεβενών και η μητέρα στις φυλακές Θηβών.

Το σπίτι όπου η 19χρονη Τ.Χ. έμενε με τους δύο μικρότερους αδελφούς της (ηλικίας σήμερα 13 και 15 ετών) μετατράπηκε σε τόπο μαρτυρίου το 2009, μετά το διαζύγιο των γονιών της, όταν η 36χρονη τότε μητέρα της έβαλε στο σπίτι τον 47χρονο εραστή της.

Πηγή: news.gr