Απαγωγή 27χρονης: Μέσα στο σπίτι που κρατούσαν για 10 μέρες την ανιψιά του μεγαλομετόχου του Αστέρα Τρίπολης - Δείτε το κρησφύγετο των απαγωγέων (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 19:45

Απαγωγή 27χρονης: Μέσα στο σπίτι που κρατούσαν για 10 μέρες την ανιψιά του μεγαλομετόχου του Αστέρα Τρίπολης - Δείτε το κρησφύγετο των απαγωγέων (εικόνες)

- Απομονωμένο, σε ένα στενό αδιέξοδο βρίσκεται το σπίτι όπου κρατούσαν την 27χρονη οι απαγωγείς της- Βρίσκεται στη Λούτσα κι έχει κοντά τρία εξοχικά- Κανείς από τους κατοίκους της περιοχής δεν αντιλήφθηκε την παρουσία της νεαρής εκεί- Ομολόγησαν τα πάντα για την απαγωγή ο 48χρονος και ο 53χρονος που συνελήφθησαν- Τι υποστήριξαν – Ψάχνει και τρίτο άτομο η Αστυνομία, έναν Αλβανό που λέγεται "Αλέκος"

Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, σε ένα απομονωμένο σπίτι στη Λούτσα κράτησαν οι απαγωγής της 27χρονης ανιψιάς του μεγαλομετόχου του Αστέρα Τρίπολης το θύμα τους από τις 31 Οκτωβρίου όταν την άρπαξαν από την Κυψέλη μέχρι τις 9 Νοεμβρίου όταν την άφησαν ελεύθερη και αφού είχαν πάει ως λύτρα περισσότερα από 80.000€.

Το σπίτι ανήκει στην πεθερά του 48χρονου και χρησιμοποιείται ως εξοχικό. Βρίσκεται σε ένα στενό που είναι αδιέξοδο, κοντά στην 4η στάση Βραυρώνας. Έχει κοντά άλλα τρία σπίτια, αλλά κι αυτά είναι εξοχικά.


Οι απαγωγείς φαίνεται πως τουλάχιστον αυτό το μέρος του σχεδίου τους, το είχαν μελετήσει καλά. Είχαν επιλέξει ένα απομονωμένο σπίτι, σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή όπου δύσκολα θα τους έβλεπε κανείς.

Είναι χαρακτηριστικό πως ούτε από το πρακτορείο Προ-Πο που είχε κοντά ούτε και σε έναν φούρνο είχε κανείς καταλάβει ούτε την απαγωγή και την παρουσία της κοπέλας, ούτε καν τις έρευνες της αστυνομίας όλες αυτές τις μέρες.


Εγκέφαλος της απαγωγής θεωρείται ένας 48χρονος Έλληνας, με άμεσο συνεργό έναν 53χρονο και έναν Αλβανό που το μόνο που ξέρει η αστυνομία για εκείνον είναι πως λέγεται Αλέκος.

Οι δυο συλληφθέντες ομολόγησαν πως βρίσκονται πίσω από την απαγωγή και υποστήριξαν πως το έκαναν για να βγάλουν λεφτά γιατί είχαν οικονομικά προβλήματα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, οι δράστες ακινητοποίησαν την 27χρονη έξω από το σπίτι της στην Κυψέλη, την έβαλαν με τη βία σε αυτοκίνητο και την πήγαν στο κρησφύγετό τους στη Λούτσα!

Δυο μέρες μετά την απαγωγή, το βράδυ της 2ας Νοεμβρίου, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον πατέρα της κοπέλας και απαίτησαν για να την αφήσουν ελεύθερη να τους δοθούν 10 εκατομμύρια ευρώ ως λύτρα!

Την ίδια μέρα, οι δράστες άφησαν σε υπαίθριο πάρκινγκ έξω από το Δημοτικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας, φάκελο με χειρόγραφο σημείωμα της 27χρονης.

Τις επόμενες ημέρες ακολούθησαν νέες τηλεφωνικές συνομιλίες και διαπραγματεύσεις των δραστών με τον πατέρα της και την Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου, οι δράστες συμφώνησαν να τους καταβληθούν ως λύτρα 82.500 ευρώ.

Τα (προσημειωμένα) χρήματα αφέθηκαν το ίδιο εκείνο βράδυ σε σημείο στο Νέο Ηράκλειο Αττικής σε σημείο που είχαν υποδείξει οι δράστες. Τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Νοεμβρίου, με τη μηχανή του αδερφού του 48χρονο «εγκεφάλου» η κοπέλα μεταφέρθηκε στην Κυψέλη, κοντά στο σπίτι της.

Πηγή: newsit.gr