Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την Πέτρου Ράλλη που κόβει την ανάσα - Περπατούσε με τη γυναίκα του και είδε το Smart να την "θερίζει"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 21:48

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την Πέτρου Ράλλη που κόβει την ανάσα - Περπατούσε με τη γυναίκα του και είδε το Smart να την "θερίζει"

- Το βίντεο είναι από κάμερα ασφαλείας περιπτέρου στην Πέτρου Ράλλη όπου έγινε το δυστύχημα- Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας δεν καταφέρνει να την βουτήξει από το χέρι και τη βλέπει να την παρασέρνει το Smart- Aφού συνειδητοποιεί τον χαμό της γυναίκας του, πέφτει στο πεζοδρόμιο σπαράζοντας- Ο 27χρονος αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως παλαιότερα είχε σχέση με την 24χρονη που ακρωτηριάστηκε και εν συνεχεία πέθανε

https://www.youtube.com/watch?v=3Pxnnh8khTk#t=96

Οι αποκαλύψεις από την απίστευτη τραγωδία με το τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη, δεν σταματούν στιγμή. Την ώρα που οι οικογένειες των τριών θυμάτων ακόμα πενθούν, άλλο ένα βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας και πραγματικά συγκλονίζει.

Στο βίντεο αυτό από κάμερα περιπτέρου, δείχνει το πεζοδρόμιο, όπου στέκοταν οι άνθρωποι και έπεσε πάνω τους το smart μετά από μία ξέφρενη πορεία στην Πέτρου Ράλλη, με αποτέλεσμα να τους μακελέψει κυριολεκτικά.

Φαίνεται ένα ζευγάρι που περπατάει αμέριμνα στο πεζοδρόμιο της Πέτρου Ράλλη, ο άντρας πάνω στο πεζοδρόμιο και η σύζυγός του κάτω στο δρόμο. Ξαφνικά ο άντρας βλέπει το Smart να πλησιάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρά την προσπάθεια του να αρπάξει τη γυναίκα του, τη βλέπει να την παρασέρνει το Smart και να τη ρίχνει στο πεζοδρόμιο νεκρή.

Ο άντρας τρέχει προς το σημείο που η γυναίκα του είναι αιμόφυρτη και λίγο μετά φαίνεται ο ίδιος να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε και να καταρρέει στο πεζοδρόμιο, σπαράζοντας.

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη πως ο οδηγός του μοιραίου Smart ισχυρίζεται ότι όχι μόνο γνώριζε την 24χρονη που ακρωτηριάστηκε και πέθανε μία μέρα μετά το τροχαίο, αλλά οτι στο παρελθόν είχε σχέση μαζί της.

Αυτό το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας το αποκάλυψε ο ίδιος καθώς όταν έμαθε τα ονόματα των νεκρών κατέρρευσε. Αφού συνήλθε είπε πως η 24χρονη ήταν στο παρελθόν το κορίτσι του.

Οι αστυνομικοί πάντως αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν στόχος εκδίκησης του 27χρονου η νεαρή γυναίκα καθώς πράγματι πήγε αφρενάριστος για τουλάχιστον 400 μέτρα με το smart.

Ο 27χρονος θα παραμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό, φρουρούμενος καθώς εισαγγελέας και ανακριτής διαφώνησαν για την προφυλάκισή του. Eπίσης του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και του αφαιρέθηκε το διαβατήριο.

Πηγή: newsit.gr




00 inkefalonia general ad 300X250