Τουριστική πράκτορας μαϊμού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012 07:35

Τουριστική πράκτορας μαϊμού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Διάταγμα 8ήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 38χρονης, η οποία φέρεται να απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό από πολίτες, προφασιζόμενη ότι ήταν τουριστική πράκτορας και θα διευθετούσε ταξίδια τους στο εξωτερικό.



Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, μετά από καταγγελίες που έγιναν, το ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησε στη σύλληψη της 38χρονης, εναντίον της οποίας διερευνώνται υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, έκδοσης επιταγών χωρίς αντίκρισμα καθώς και αδικήματα κατά του περί παρεμπόδισης και καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες Νόμου.

Η ύποπτη, με βάση τις καταγγελίες, φέρεται να παρουσιάζονταν ως τουριστική πράκτορας, η οποία θα αναλάμβανε να διεκπεραιώσει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για τις διακοπές των ενδιαφερομένων, από τους οποίους απέσπασε χρηματικό ποσό που φθάνει τα 36,690 ευρώ. Η ύποπτη ανέφερε αργότερα ότι τα ταξίδια είχαν ακυρωθεί, χωρίς ωστόσο να επιστρέφει τα χρήματα.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 8ήμερη κράτηση της, ενώ δεν αποκλείεται να αυξηθεί ο αριθμός των καταγγελιών καθώς και το ποσό που απέσπασε η ύποπτη από ανυποψίαστους πολίτες.

Πηγή: tsekouratoi.gr