Μυτιλήνη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 12:49

Μυτιλήνη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο

Τραγική φιγούρα ο δίδυμος αδερφός του 16χρονου που έσπευσε στον τόπο της τραγωδίας - Σπαραγμός στην κηδεία του ανήλικου - Στο νοσοκομείο η 15χρονη φίλη του...

Θρήνος στην Καπη για το χαμό του 16χρονου Γιώργου Χατζέλλη που έχασε τη ζωή του αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Η κηδεία του έγινε σε κλίμα οδύνης την Δευτέρα το απόγευμα, στο χωριό του. Σε αυτήν βρέθηκαν πλήθος φίλων του και συγχωριανών του αλλά και απλός κόσμος από όλο το νησί για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του που περνάει τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής της. Τραγική φιγούρα ο δίδυμος αδελφός του 16χρονου ο όποιος είναι παίκτης της ΑΕΛΚ Κ17.

ΦΩΤΟ από lesvospost.com
ΦΩΤΟ από lesvospost.com


Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή , που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατος του 16χρονου Γιώργου Χατζελλη προήρθε από βαριά τραύματα στο θώρακα και αιμορραγία που είχε σαν αποτέλεσμα μετά από κάποια λεπτά που έμεινε ο νεαρός χωρίς βοήθεια να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όπως ανέφερε η αστυνομία στο επίσημο δελτίο τύπου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Καλλονής – Παρακοίλων στη Λέσβο, η μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε ο 16χρονος με συνεπιβάτη μία 15χρονη, βγήκε από το δρόμο και προσέκρουσε σε βράχια. Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί ο 16χρονος και να τραυματιστεί η φίλη του.

Η μηχανή του 16χρονου - ΦΩΤΟ από lesvospost.com
Η μηχανή του 16χρονου - ΦΩΤΟ από lesvospost.com

 

Πηγή: lesvospost.com




00 inkefalonia general ad 300X250