Συνέχεια στη φρίκη: Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και τον Βρετανό όμηρο Αλαν Χένινγκ [εικόνες&βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2014 07:09

Συνέχεια στη φρίκη: Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και τον Βρετανό όμηρο Αλαν Χένινγκ [εικόνες&βίντεο]

Στην εκτέλεση και του Βρετανού ομήρου, Αλαν Χένινγκ, φαίνεται πως προχώρησαν με τον ίδιο απάνθρωπο τρόπο οι τζιχανιστές του Ισλαμικού Κράτους, όπως καταγράφεται σε νέο βίντεο που κυκλοφόρησε την Παρασκευή στο Διαδίκτυο.

Στο βίντεο απεικονίζεται ο άτυχος Βρετανός, οδηγός ταξί στο επάγγελμα, ο οποίος είχε απαχθεί στη Συρία πριν από περίου εννέα μήνες.

Το σκηνικό της φρίκης είναι ακριβώς το ίδιο, ενώ, ο δήμιος απειλεί τον Ντέιβιντ Κάμερον τονίζοντας ότι το αίμα του Χένινγκ είναι στα δικά του χέρια, έπειτα από την απόφαση της Βρετανίας να χρησιμοποιήσεις στρατιωτική βία κατά των τζιχαντιστών στο Ιράκ.

Στο τέλος του βίντεο, το οποίο έχει τίτλο «Αλλο ένα μήνυμα προς την Αμερική και τους συμμάχους της», εμφανίζεται άλλος ένας όμηρος του Ισλαμικού Κράτους, ένας αμερικανός που ονοματίζεται ως Πίτερ Κέσινγκ.
Παράλληλα ο μασκοφόρος άνδρας ακούγεται στο τέλος του βίντεο να λέει απευθυνόμενος στον πρόεδρο των ΗΠΑ: Ομπάμα ξεκίνησες τους εναέριους βομβαρδισμούς στη Συρία που συνεχίζουν να χτυπάνε τους ανθρώπους μας, οπότε είναι δίκαιο να χτυπήσουμε τους δικούς σου ανθρώπους».

iefimerida