ΧΑΟΣ στην Πάτρα! Κάτοικοι και μέλη της Χρυσής Αυγής πολιορκούν κτίριο με μετανάστες- Ένας τραυματίας (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Μαΐου 2012 22:16

ΧΑΟΣ στην Πάτρα! Κάτοικοι και μέλη της Χρυσής Αυγής πολιορκούν κτίριο με μετανάστες- Ένας τραυματίας (video)

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, κρατούν καδρόνια και σιδηρολοστούς. Γίνεται χρήση χημικών από την αστυνομία! Αφορμή για όλα είναι ο φόνος ενός 30χρονου, για τον οποίο έχει ήδη συλληφθεί ένας αλλοδαπός.


Σύμφωνα με το patrasTimes, τα μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο της Πειραϊκής Πατραϊκής όπου μέσα βρίσκονται μετανάστες. Οι αστυνομικοί πήγαν να τους εμποδίσουν. Πέτρες και καδρόνια εκτοξεύονται από τη μία πλευρά και δακρυγόνα από την άλλη!Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένα άτομο, το οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο. Ένα από τα χημικά της αστυνομίας έπεσε έξω από το σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Φωτιά πήρε ένα φορτηγό αυτοκίνητο.

Πληροφορίες λένε, ότι μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν πάει στο σημείο και από άλλες περιοχές.

Από χθες οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί. Σήμερα, αρχικά απέκλεισαν την ακτή Δυμαίων και στη συνέχεια πήγαν έξω από τις εγκαταστάσεις της Πειραικής Πατραϊκής με σκοπό να μπουν μέσα, όπου βρίσκονται μετανάστες.
Στο σημείο πήγαν και μέλη της Χρυσής Αυγής και τα επεισόδια δεν άργησαν...Τα μέλη της Χρυσής Αυγής νωρίτερα, έκαναν πορεία από την οδό Ανθείας που συγκεντρώθηκαν στο κάτω μέρος του δρόμου.