Ροζ ατζέντα αναστατώνει τη Θεσσαλονίκη. Συλλήψεις για "καυτές" υπηρεσίες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 07:13

Ροζ ατζέντα αναστατώνει τη Θεσσαλονίκη. Συλλήψεις για "καυτές" υπηρεσίες

Καλλίγραμμα μοντέλα για Bachelor και γάμους, προμήθευε μέσω Facebook, ένας 39χρονος. Γνωστός επιχειρηματίας, μεταξύ των πελατών του κυκλώματος

Μεγάλο κύκλωμα, με καλλίγραμμα μοντέλα από την Ανατολική Ευρώπη, που προσέφεραν "υπηρεσίες" σε Bachelor πάρτι, εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η Espresso, μετά από έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ίχνη του 39χρονου Έλληνα και της 35χρονης συνεργού του. Και οι δύο είναι μόνιμοι κάτοικοι Θεσσαλονίκης.

Τα ραντεβού κλείνονταν μέσω Facebook και στη δικογραφία, περιλαμβάνονται τα ονόματα τριών γυναικών από την Ανατολική Ευρώπη, που έπειτα από καριέρα στο μόντελινγκ στις πατρίδες τους και αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις, βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Έλληνας μαστροπός είχε στήσει δύο διαφορετικά προφίλ στο Facebook, στα οποία είχε αναρτήσει φωτογραφίες των τριών γυναικών σε "καυτές" πόζες. Στο άλμπουμ, υπήρχε και σχετικό βίντεο.

Σε έρευνα που έκανε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο σπίτι του 39χρονου, βρέθηκε η ροζ ατζέντα με το πελατολόγιο των τριών γυναικών, στην οποία φιγουράρουν γνωστά ονόματα της ελληνικής κοινωνίας.

Η απλή ερωτική συνεύρεση με μία εκ των τριών κυριών κόστιζε 800 ευρώ στον πελάτη, με τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης να επιβαρύνουν τον ίδιο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο φερόμενος ως οργανωτής το υ κυκλώματος διέθετε τις γυναίκες ακόμη και σε γάμους, ως "συνοδούς" καλεσμένων ή του κουμπάρου. Για μια τέτοια υπηρεσία, η ταρίφα ανέβαινε στα 2.500 ευρώ.

Μάλιστα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ανακάλυψε ότι γνωστός επιχειρηματίας από τη Βόρεια Ελλάδα είχε καταβάλει στο κύκλωμα ποσό ύψους 8.000 ευρώ για την απασχόληση και των τριών γυναικών στο γάμο του.

(Πηγή: Espresso) - news247.gr