Η εγκλωβισμένη Μαρία θα δωρίσει το σπίτι της - Θέλει να ταξιδέψει

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 07:27

Η εγκλωβισμένη Μαρία θα δωρίσει το σπίτι της - Θέλει να ταξιδέψει

Μετά την απίστευτη φρίκη που βίωσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, η 36χρονη Μαρία Παπαδοπούλου κάνει όνειρα! Η ανάπηρη κοπέλα, που σώθηκε από θαύμα, χάνοντας, ωστόσο, το αριστερό της πόδι από τα βασανιστήρια και την εγκατάλειψη , ελπίζει ότι η σωτηρία της θα είναι η αρχή για να ζήσει όσα στερήθηκε στα χέρια της 77χρονης Ρωσοπόντιας, η οποία είχε αναλάβει να τη φροντίζει, μετά το θάνατο της μητέρας της, το 2006.

Όταν η Μαρία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ήταν κυριολεκτικά νεκροζωντανή, όπως πιστοποίησε η ιατροδικαστική έκθεση.

Η... τυχερή μέσα στην ατυχία της γυναίκα, μιλώντας στην εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής", αναφέρθηκε στον Χριστό και στην πίστη της, η οποία τη βοήθησε να αντέξει όσα υπέφερε.

Όσο για τη γειτόνισσά της, Ιωάννα Πλεύρη, την αποκαλεί πλέον "άγγελό της". Άλλωστε, είναι εκείνη που την έσωσε.

"Η Όλγα είναι μάγισσα, έτσι μου είπε ο Κύριος", είπε αργά και σταθερά, αλλά και αυθόρμητα για την 77χρονη Ρωσοπόντια που την εκμεταλλεύτηκε.

Η Μαρία ονειρεύεται ότι σύντομα θα μπορεί να ταξιδέψει. "Θέλω να πάω στη Ρόδο, μου έχουν πει ότι το νησί είναι τόσο όμορφο που μοιάζει με τον Παράδεισο, θα μπορούσα να μείνω για πάντα εκεί", είπε, για να προσθέσει: "Αν πήγαινα στη Ρόδο δε θα χρειαζόμουν πια το σπίτι μου. Θα το χάριζα στα φτωχά και ορφανά παιδιά".

Πηγή: news.gr