Η -απίστευτη- επίσημη πρώτη του Ηλία Ψινάκη ως Δήμαρχος (VIDEO)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 21:15

Η -απίστευτη- επίσημη πρώτη του Ηλία Ψινάκη ως Δήμαρχος (VIDEO)

https://youtu.be/Wq-yEVdtYRM

Με μεγάλη διάθεση για δουλειά και αποφασισμένοι να πετύχουν εμφανίστηκαν στα νέα τους καθήκοντα η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο...
δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

Η νέα περιφερειάρχης, με διάθεση και χαμόγελο,  χαιρέτησε όλους τους εργαζομένους της Περιφέρειας Αττικής και τόνισε  «μία καλή αρχή ειναι να ξεκινήσουμε με τους συμπαραστάτες  που θα έχω ως νεα περιφερειάρχης και αυτή δεν είναι άλλη από τους εργαζόμενους», ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης της περιφέρειας, καθώς όπως είπε δεν είναι καιρός για σπατάλες.

Από την πλευρά του, απολαυστικός ήταν ο νέος δήμαρχος Μαραθώνας, Ηλίας Ψινάκης, που αφού ζήτησε να τον φωνάζουν όλοι οι εργαζόμενοι του δήμου με το μικρό του όνομα , ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά « θα με φάτε στη μάπα για 5 χρόνια»!.

Ο Ηλίας Ψινάκης τόνισε ότι θέλει να βάλει μία τάξη στις υπηρεσίες του δήμου, ενώ η αρχή, όπως δήλωσε, θα γίνει στα οικονομικά και αποκάλυψε πως το τρίπτυχο της επιτυχίας θα είναι ομοιογένεια καθαριότητα και ευγένεια.

Ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα τόνισε ότι ότι θεωρεί αυτονόητο πως όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι λουσμένοι και να μην βρωμάνε, αφού θεωρεί βασική  προϋπόθεση στην επαφή του δημότη με τους εργαζόμενους την καθαριότητα. Δείτε το βίντεο...

newsbeast