Μυτιλήνη: Ιεροψάλτης καταγγέλθηκε για ασέλγεια σε 9χρονο κοριτσάκι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 13:45

Μυτιλήνη: Ιεροψάλτης καταγγέλθηκε για ασέλγεια σε 9χρονο κοριτσάκι

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία μίας μικρής κωμόπολης στο βορειοδυτικό τμήμα της Λέσβου, όπου ένας ιεροψάλτης, κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικο κοριτσάκι, ηλικίας μόλις εννέα χρονών... Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο κατηγορούμενος πλησίαζε το κοριτσάκι στο οποία έδινε μικροδωράκια και αφού το απομόνωνε σε μοναχικούς χώρους, ασελγούσε εις βάρος του, χαϊδεύοντάς το στα γεννητικά του όργανα.

Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια, όταν το μικρό κοριτσάκι πήγε κλαίγοντας στο σπίτι του και αφού τρομαγμένο ζήτησε από τους γονείς του να μην το μαλώσουν, τους εξιστόρησε ότι ακριβώς είχε υποστεί.

Αμέσως ο πατέρας του παιδιού βγήκε στους δρόμους του χωριού, ψάχνοντας τον κατηγορούμενο κρατώντας ένα σιδερένιο λοστό για να τον χτυπήσει και να τον παραδώσει στην αστυνομία. Οι συγχωριανοί του κατάφεραν να τον ηρεμήσουν με δύσκολο τρόπο και να γλυτώσουν τα χειρότερα. Ωστόσο, οι γονείς του κοριτσιού κατέφυγαν στην αστυνομία, όπου κατήγγειλαν το γεγονός.

Η υπόθεση διαβιβάστηκε αμέσως στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, όπου αφού με τη βοήθεια ειδικής ψυχολόγου το ανήλικο κοριτσάκι κατέθεσε την περιπέτεια την οποία έζησε, διατάχθηκε η εξέτασή του από ιατροδικαστή, για να εξακριβωθεί αν έχει υποστεί βιασμό, ή άλλου είδους κακοποίηση.

lesvosnews.gr - protothema.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250