Δολοφόνοι... “μωρά” – Εκτέλεσαν δυο ανθρώπους με όπλο της μάνας του ενός...

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 13:49

Δολοφόνοι... “μωρά” – Εκτέλεσαν δυο ανθρώπους με όπλο της μάνας του ενός...

- Ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο οι δυο αμούστακοι δολοφόνοι της Καρδαμύλης- Στη μητέρα του ενός ανήκουν το όπλο και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκαν στην δολοφονία- Ερωτήματα για το εάν τα πραγματικά αίτια είναι η διαφορά για τα αναβολικά- Τι δείχνει ο τρόπος τις εκτέλεσης και τι ισχυρίζονται οι δράστες

Ο ένας είναι γόνος μιας από τις πιο γνωστές οικογένειες της περιοχής. Ο άλλος, για όσους τον γνωρίζουν, έχει πρόσωπο αγγελικό.

Και οι δυο είναι αμούστακα παιδιά, δυο “μωρά” που μέσα σε ένα χρόνο έγιναν... φουσκωτοί και τώρα αποδείχθηκαν και δολοφόνοι.

Πλέον ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλο, όμως όπως και να 'χει ήταν και οι δυο την ώρα της απίστευτης δολοφονίας παρόντες σε ένα έγκλημα που εξακολουθεί να δημιουργεί τεράστια ερωτήματα.

Πως είναι δυνατό δυο παιδιά που μόλις έκλεισαν τα 18 τους χρόνια να διαπράξουν ένα έγκλημα που παραπέμπει σε μαφιόζικη ενέργεια παραδειγματισμού;

Μιλάμε για δυο παιδιά που μέχρι χθες ήταν ανήλικα. Δυο παιδιά που κινούνταν με το αυτοκίνητο της μητέρας του ενός και μάλιστα χρησιμοποίησαν για το έγκλημά τους ένα όπλο που ήταν επίσης δηλωμένο στο όνομά της.

Δυο παιδιά λοιπόν που ουσιαστικά δεν είχαν απογαλακτιστεί.

Είναι δυνατόν, αναρωτιούνται πολλοί, αυτά τα δυο ... “μωρά” να κάνουν ένα τόσο φρικιαστικό έγκλημα;

 
Ερωτήματα γεννά ο τρόπος εκτέλεσης


Ο άγριος ξυλοδαρμός και η εκτέλεση σχεδόν εξ' επαφής με πισώπλατα χτυπήματα παραπέμπει σε μαφιόζικο και μάλιστα έγκλημα παραδειγματισμού.

Πως είναι δυνατόν λοιπόν να επέδειξαν τέτοια συμπεριφορά δυο σχεδόν ανήλικοι δράστες; Πως βρήκαν το σθένος πρώτα σχεδόν να σκοτώσουν στο ξύλο δυο άνδρες με πλασμένα κορμιά και σαφώς πιο έμπειρους από εκείνους και στη συνέχεια να τους υποχρεώσουν να γονατίσουν και να τους εκτελέσουν εν ψυχρώ;

Όλα αυτά για μερικές εκατοντάδες ευρώ και ένα χαστούκι, όπως υποστηρίζει ο ένας από τους δύο δράστες;

Κατάφεραν, είπε, να στήσουν ενέδρα στον Κ. Σγούρο λέγοντάς του ότι έχουν βρει ένα αυτοκίνητο που θα του αρέσει.
Πως είναι δυνατόν μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα κάποιος να θέλει να δει ένα αυτοκίνητο και να παίρνει μαζί του και τον επιστήθιο φίλο του για να το “τσεκάρει”;

Δεν υποψιάστηκε τίποτε το θύμα και έδωσε ραντεβού με ανθρώπους που είχε διαπληκτιστεί στο παρελθόν μέσα στη νύχτα και δέχθηκε μάλιστα να τον πάνε σε άγνωστη σε εκείνον τοποθεσία για να του δείξουν το αυτοκίνητο;

Η εκδοχή που φέρεται να δίνει στους αστυνομικούς ο ένας από τους δύο δράστες μοιάζει να έχει πολλά κενά, δημιουργεί πολλά ερωτήματα. Όπως και να 'χει το φονικό έγινε. Δυο ζωές χάθηκαν και άλλες δυο καταστράφηκαν.

Το όνειρο που δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει ο Κ. Σγούρος


Ο άτυχος μόνιμος οπλίτης του Στρατου Γ. Κομμάτης που φαίνεται να βρέθηκε τη λάθος ώρα στη λάθος στιγμή χάθηκε γιατί πήγε παρέα με τον φίλο του στο ραντεβού του θανάτου. Ο Κ. Σγουρός ονειρευόταν να ανοίξει τον ερχόμενο χειμώνα τη δική του επιχείρηση.

Ήθελε να ανοίξει ένα κατάστημα με είδη και συμπληρώματα διατροφής. Δεν πρόλαβε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Μάλιστα πληροφορίες του Newsit λένε ότι οι δύο φίλοι θα άνοιγαν το κατάστημα μαζί, ο Γ. Κομμάτης έλεγε σε φίλος του ότι θα εγκαταλείψει τον Στρατό για να συνεργαστεί με τον φίλο του.

Πηγή: newsit.gr