"Καμάκι" όνομα και πράγμα! 25χρονη δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσα στη θάλασσα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014 13:40

"Καμάκι" όνομα και πράγμα! 25χρονη δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσα στη θάλασσα!

Πώς ο δράστης που την παρενοχλούσε για αρκετή ώρα από την παραλία κατέληξε να την κυνηγά μέσα στη θάλασσα - Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε τον επίμονο 43χρονο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τους αστυνομικούς Ούτε οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να σταματήσουν τα «καμάκια» που βρίσκουν ευκαιρία να δράσουν στις παραλίες, όπου έχουν και καλύτερη οπτική των στόχων τους! Ένα από αυτά το παράκανε, όμως, καθώς από τα λόγια πέρασε στις... πράξεις!

Το περιστατικό που κατήγγειλε μια 25χρονη κοπέλα στο αστυνομικό τμήμα της Ναυπάκτου συνέβη την ώρα που κολυμπούσε σε παραλία του Αντιρρίου, με δράστη έναν 43χρονο! Ο φερόμενος ως δράστης παρενοχλούσε για αρκετή ώρα τη νεαρή γυναίκα και, όταν εκείνη άρχισε να κολυμπά για να τον αποφύγει, την πλησίασε με... απλωμένα χέρια!

Η 25χρονη κατήγγειλε τον επίμονο 43χρονο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τους αστυνομικούς και να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για σεξουαλική παρενόχληση. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Πηγή: protothema.gr