ΗΠΑ: Απαγχονισμός η αιτία του θανάτου του Ουίλιαμς - Ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014 22:27

ΗΠΑ: Απαγχονισμός η αιτία του θανάτου του Ουίλιαμς - Ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει

Αποφασισμένος να αυτοκτονήσει φαίνεται πως ήταν ο δημοφιλής ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς, ο οποίος βρέθηκε τη Δευτέρα νεκρός στο σπίτι του.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι ιατροδικαστικές αρχές της Καλιφόρνιας, ο θάνατος οφείλεται σε απαγχονισμό, με τον ηθοποιό να προσπάθησε αρχικά να κόψει τις φλέβες του με ένα σουγιά, αλλά όταν απέτυχε κρεμάστηκε με μια ζώνη του...

Ο αναπληρωτής ιατροδικαστής ανακοίνωσε ότι ο 63χρονος ήταν μόνος του στο σπίτι τη Δευτέρα όταν προσπάθησε να κόψει τις φλέβες στον αριστερό καρπό του, αλλά το μόνο που κατόρθωσε ήταν αμυχές.

Τότε πήρε μια ζώνη, την έδεσε γύρω από το λαιμό του, και την ασφάλισε μεταξύ της πόρτας της ντουλάπας και του πλαισίου της πόρτας. Ο Ουίλιαμς βρέθηκε ντυμένος, σε καθιστή θέση, και αιωρούνταν ελαφρώς με το δεξί του ώμο στην πόρτα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός για το ρόλο του στην ταινία Good Will Hunting, έπασχε από κατάθλιψη και είχε δώσει στο παρελθόν μάχη με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ενώ πριν ένα μήνα είχε νοσηλευτεί σε κέντρο αποτοξίνωσης στη Μινεσότα.

ΣΚΑΙ