Μιχαλολιάκος: «Σταματήστε την παραμύθα, δεν πλάκωσε κανέναν το άρμα στο Πολυτεχνείο» (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012 08:57

Μιχαλολιάκος: «Σταματήστε την παραμύθα, δεν πλάκωσε κανέναν το άρμα στο Πολυτεχνείο» (VIDEO)

«Καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο» λέει ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής αναφερόμενος στα όσα έγιναν το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου στο Πολυτεχνείο.

«Δεν πλάκωσε κανένα τανκς τα παλικάρια στο Πολυτεχνείο. Αυτή είναι μεγάλη παραμύθα, σταματήστε την» δηλώνει ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε συνέντευξή του που θα μεταδοθεί απόψε τα μεσάνυχτα από τον Alpha.

«Ήταν ο υπίλαρχος Μελάς εκεί, ο οποίος αθωώθηκε γι' αυτή την ιστορία. Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο» λέει για τη νύχτα που το τανκ έριξε την πύλη και μπήκε στο Πολυτεχνείο και το χαρακτηρίζει «κυρίαρχο μύθο της μεταπολιτευτικής προπαγάνδας».

«Υπάρχει πόρισμα της Δικαιοσύνης που λέει ότι υπήρξαν θύματα εκτός του χώρου του Πολυτεχνείου», συνεχίζει και προσθέτοντας: «Το παραμύθι του Πολυτεχνείου καλά κράτησε. Οι άνθρωποι που το πουλήσανε, φορώντας χακί αμπέχονα και σοσιαλισμό, βρεθήκανε μετά στην πλουτοκρατία, στα χρηματιστήρια, να τρώνε στα σινιέ εστιατόρια στο Κολωνάκι».

Ο κ. Μιχαλολιάκος μιλά και για τη χούντα της 21ης Απριλίου, λέγοντας ότι δεν είναι το απόλυτο κακό όπως παρουσιάζεται. «Ζώντας τη σημερινή κατάσταση και ακούγοντας κάποια πράγματα δε νομίζω ότι ήταν το απόλυτο κακό όπως παρουσιάζεται», λέει ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

https://www.youtube.com/watch?v=4FGTG4McgA0&;feature=player_embedded

newsit