Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλαιά και στη νέα εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Αυγούστου 2014 17:25

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλαιά και στη νέα εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από σήμερα έως και την Παρασκευή, στη νέα και στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος των Καμαρών Αιγιαλείας, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες για την κατασκευή γέφυρας στην ίδια περιοχή, καθώς και μίας ακόμη γέφυρας, στον ποταμό Φοίνικα. Ειδικότερα, η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου θα διακοπεί στην περιοχή Καμάρες και η κίνηση των αυτοκινήτων και στις δύο κατευθύνσεις θα εκτρέπεται μέσω της κάτω διάβασης δίπλα από τον ποταμό Φοίνικα, αλλά και μέσω και τοπικών οδών.

Η κίνηση των βαρέων οχημάτων (άνω των πέντε τόνων) θα εκτρέπεται στη νέα εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών. Ειδικότερα, όσα οχήματα κινούνται προς Πάτρα, θα εισέρχονται στη νέα εθνική οδό μέσω του κόμβου των Σελιανιτίκων, ενώ όσα έχουν κατεύθυνση προς Αθήνα θα χρησιμοποιούν την κάτω διάβαση στην περιοχή Μπαρμπουνέικα, καθώς και την προσωρινή ράμπα εισόδου, που βρίσκεται στην χιλιομετρική θέση 186+300 της νέας εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών.
Επίσης, η κυκλοφορία των οχημάτων επί της νέας εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών θα διεξάγεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, από την χιλιομετρική θέση 184+800 έως την χιλιομετρική θέση 187+550.

newsbomb.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ