Φρικιαστικός τραυματισμός για τον μπασκετμπολίστα της Εθνικής ΗΠΑ Paul George (σοκαριστικό βίντεο)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 02 Αυγούστου 2014 21:16

Φρικιαστικός τραυματισμός για τον μπασκετμπολίστα της Εθνικής ΗΠΑ Paul George (σοκαριστικό βίντεο)

O Paul George υπέστη φρικτό τραυματισμό στο εσωτερικό διπλό της Team USA, το οποίο διακόπηκε στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου! Την ώρα που η εθνική ομάδα των ΗΠΑ μετράει σοβαρότατες απώλειες (LeBron James, Carmelo Anthony, Russell Westbrook, Kevin Love, Kobe Bryant, Dwight Howard, Blake Griffin, LaMarcus Aldridge, Kawhi Leonard), ήρθε ένα νέο πρόβλημα για να "συννεφιάσει" τον ουρανό στην προετοιμασία της. Ο Paul George τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο εσωτερικό διπλό ανάμεσα στην Team Blue και την Team White, βρίσκεται ήδη στο χειρουργείο και θα χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν 2014-2015. Φυσικά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο λεπτό της τέταρτης περιόδου, ο σούπερ σταρ των Indiana Pacers έτρεξε στην άμυνα και σηκώθηκε για να κόψει τον James Harden. Μόνο που η προσγείωσή του ήταν πολύ, πολύ άσχημη και το δεξί του πόδι διαλύθηκε στη μπασκέτα. Οι συμμετέχοντες στον αγώνα σοκαρίστηκαν από την εικόνα, ο παίκτης έμεινε στο παρκέ για πολλή ώρα, οι γονείς του κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο για να τον εμψυχώσουν και το κοινό "πάγωσε". Το ίδιο και ο GM της ομάδας της Indianapolis, o Kevin Pritchard, o οποίος βρισκόταν στο Thomas & Mack Center του Las Vegas.

O coach Mike Krzyzewski αποφάσισε μαζί με τους αθλητές του να διακοπεί ο αγώνας 9:33 πριν το φινάλε, μιας και το σοκ ήταν μεγάλο. "Σεβόμαστε τον Paul και την οικογένειά του. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, το ματς ολοκληρώνεται. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας" είπε από μικροφώνου ο έμπειρος τεχνικός. Ο αθλητής αποχώρησε σε φορείο, μετά από 15 λεπτά και το θετικό είναι πως βρισκόταν σε σχετικά καλή (όσο αυτό είναι δυνατό) ψυχολογική κατάσταση.

Μπήκε στο χειρουργείο, φόβοι για μεγάλο διάστημα απουσίας

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Paul George βρίσκεται ήδη στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί ο σοβαρότατος τραυματισμός του στο δεξί πόδι. Αν και ακόμη δεν μπορεί να είναι απολύτως ξεκάθαρο, οι πρώτες εκτιμήσεις λένε πως είναι πολύ πιθανό να χάσει ολόκληρη τη σεζόν 2014-2015, καθώς θα χρειαστεί να περάσει ένα διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών για οποιουδήποτε είδους φυσική άσκηση.

Την άσπρη ομάδα συνέθεσαν οι Kyrie Irving, Damian Lillard, Bradley Beal, James Harden, Klay Thompson, Chandler Parsons, Kevin Durant, Paul Millsap, DeMarcus Cousins και Andre Drummond, ενώ η μπλε είχε τους Derrick Rose, John Wall, Stephen Curry, Kyle Korver, DeMar DeRozan, Gordon Hayward, Paul George, Kenneth Faried, Anthony Davis και Mason Plumlee. Πρώτος σκόρερ για την Team White που είχε το προβάδισμα (81-71) μέχρι τη στιγμή της διακοπής του αγώνα, ήταν ο James Harden (15 πόντοι), την ώρα που ο DeMarcus Cousins έγραφε double-double (11 πόντοι, 11 ριμπάουντ).

https://www.youtube.com/watch?v=pkuEFbwG4F4

Ατυχος, στην καλύτερη φάση της καριέρας του

Στα 24 του και έχοντας υπογράψει πρόσφατα συμβόλαιο αξίας 90 εκατομμυρίων δολαρίων, είναι ο ηγέτης των Pacers, μιας εκ των κορυφαίων ομάδων της λίγκας. Από τους 7.8 πόντους της πρώτης, τους 12.1 της δεύτερης και τους 17.4 της τρίτης σεζόν του στο ΝΒΑ, είχε τη χρονιά που μας πέρασε 21.7 ανά παιχνίδι, μαζί με 6.8 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ. "Η επόμενη θα είναι η δική μου σεζόν" δήλωσε προ ημερών, όμως στο εσωτερικό διπλό της Team USA μια φάση ήταν αρκετή για να τον ρίξει στο καναβάτσο.

nba.com




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ