Μεταμεσονύχτια επίσκεψη νταλίκας σε... σαλόνι σπιτιού! (video)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 19:35

Μεταμεσονύχτια επίσκεψη νταλίκας σε... σαλόνι σπιτιού! (video)

Στις 12:40 περίπου τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, νταλίκα με 3 επιβάτες βγήκε εκτός της πορείας της και προσέκρουσε μέσα σε σπίτι στην Ορθίας Αρτέμιδος, στη Σπάρτη.Σύμφωνα με το  www.apela.gr η νταλίκα είχε πορεία από την Τρίπολη προς τα ΚΤΕΛ Σπάρτης και ο  οδηγός, για άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα αφού παρέσυρε ένα φοίνικα και μια κολόνα φωτισμού και έπεσε επάνω σε ένα σπίτι.Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή και ηχηρή, που αρκετοί γείτονες έσπευσαν στο σημείο να δουν τι συνέβη. Μάλιστα το μπροστινό μέρος της νταλίκα γκρέμισε μέρος του σπιτιού.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν η Τροχαία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έφτασε με τρία αυτοκίνητα κι επτά πυροσβέστες, που απεγκλώβισαν από την καμπίνα της νταλίκας τον 23χρονο οδηγό, έναν 20χρονο κι έναν 60χρονο, που ήταν συνοδηγοί, και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σπάρτης με επιπόλαια τραύματα.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί, αφού η νταλίκα μπήκε στο σαλόνι του διαμερίσματος, όπου διαμένει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και την ώρα της πρόσκρουσης βρισκόταν στα πίσω δωμάτια του διαμερίσματος.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί, αφού η νταλίκα μπήκε στο σαλόνι του διαμερίσματος, όπου διαμένει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και την ώρα της πρόσκρουσης βρίσκονταν στα πίσω δωμάτια του διαμερίσματος.

Η διπλοκατοικία από την πρόσκρουση έχει υποστεί σοβαρότατες ζημιές, αφού η μια κολόνα στην πρόσοψη της οικοδομής κόπηκε στα δύο, άλλη μια έχει χτυπηθεί, ενώ έχει καταστραφεί σημαντικό τμήμα της τοιχοποιίας. Το κτίριο έχει υποστυλωθεί στην πρόσοψη και θα ελεγχθεί από μηχανικούς για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν προβλήματα στατικότητας.

news.gr

https://www.youtube.com/watch?v=GUBCifRN6hc




00 inkefalonia general ad 300X250