Η τραγική ιστορία της 41χρονης που έγινε θυσία στον σατανά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014 12:53

Η τραγική ιστορία της 41χρονης που έγινε θυσία στον σατανά

Συγκλονίζουν τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, λίγες μόνο ώρες μετά την αποκάλυψη της πρωτοφανούς υπόθεσης για τα ελληνικά χρονικά της 41χρονης στη Γλυφάδα, η οποία έγινε θυσία στον σατανά. Η άτυχη γυναίκα τα τελευταία χρόνια περιπλανιόταν μόνη στους δρόμους, μετά από ερωτική απογοήτευση που είχε πριν από 15 έτη. Οι δικοί της άνθρωποι εκτιμούν πως ο 22χρονος δολοφόνος την ακολουθούσε ημέρες.

«Πιστεύω ότι ο δολοφόνος την ακολουθούσε ημέρες. Τα τελευταία χρόνια τριγυρνούσε σε πάρκα, πλατείες και σε άλλα σημεία στα νότια προάστια και προσπαθούσαμε να την βρούμε να την γυρίσουμε σπίτι. Ομως εκείνες τις ημέρες δεν μπορούσαμε να την εντοπίσουμε. Χανόταν τα τελευταία χρόνια από το σπίτι λόγω μιας μεγάλης ερωτικής απογοήτευσης πριν από 15 περίπου χρόνια. Δηλώναμε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία, όμως εκείνοι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να ξεπεράσει το πρόβλημα και μπλέξαμε με σκοπιμότητες γιατρών. Ποτέ δεν περιμέναμε όμως αυτήν την κατάληξη...». Αυτά δήλωσε στο Βήμα ο πατέρας της 41χρονης, η οποία δολοφονήθηκε ανήμερα του Πάσχα από τον 22χρονο σατανιστή στη Γλυφάδα.

Οι συγγενείς της γυναίκας επισκέφθηκαν γιατρούς και νοσηλευτικά ιδρύματα της Αττικής, αλλά όπως υποστηρίζουν «πάντα μας έλεγαν ότι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Οτι είναι ενήλικος άνθρωπος και πρέπει να αποφασίσει για την ζωή της. Νοιάζονταν μόνο για την αμοιβή τους και δεν μας έδιναν καμία γνωμάτευση. Δεν υπήρχε λύτρωση από πουθενά». «Αρχικά δεν είχαμε καταλάβει ότι ήταν εκείνη η δολοφονημένη στην Γλυφάδα. Ούτε καν είχαμε ακούσει τις ειδήσεις. Ομως, μετά, μας τηλεφώνησε η αστυνομία...» ανέφεραν, μεταξύ άλλων.

newsbomb.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250