Σοβαρά επεισόδια “αιωνίων” στην Κωνσταντινούπολη! - Τραυματισμοί και συλλήψεις - Εγκλωβισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού μέσα στην Αγιά Σοφιά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Μαΐου 2012 17:20

Σοβαρά επεισόδια “αιωνίων” στην Κωνσταντινούπολη! - Τραυματισμοί και συλλήψεις - Εγκλωβισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού μέσα στην Αγιά Σοφιά

Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο final-4, η βλακεία των χουλιγκάνων έκανε για ακόμα μία φορά την εμφάνιση της και μάλιστα στον ιστορικό τόπο της Αγιάς Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη - Οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σοβαρά επεισόδια - Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμούς και συλλήψεις   Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 15:00 ώρα Ελλάδας υπεράριθμοι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε παρέες Ολυμπιακών που είχαν πάει στο μέρος για να δουν τα αξιοθέατα. Το συμβάν δεν άργησε γρήγορα να πάρει διαστάσεις και οι οπαδοί ήρθαν αντιμέτωποι σώμα σώμα. Η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μπροστά στα μάτια των έκπληκτων τουριστών.

Η επέμβαση της τουρκικής αστυνομίας ήταν άμεση, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προχώρησε σε συλλήψεις. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κάποιοι οπαδοί και από τις δύο πλευρές διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές. Ένας οπαδός του Ολυμπιακού φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων, οι τουρίστες αποχώρησαν από την περιοχή βλέποντας να έχει στηθεί σκηνικό "πολέμου" και τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού παραμένουν μέσα στην Αγιά Σοφιά για προληπτικούς λόγους.

Η εικόνα βέβαια του ελληνικού μπάσκετ που την Παρασκευή άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αμαυρώθηκε για ακόμη μία φορά από κάποιους που θέλησαν να κάνουν με ασχήμο τρόπο αισθητή την παρουσία τους.

Πηγή: newsit.gr




00 inkefalonia general ad 300X250